alkaen 2020

Suomen Welsh Corgi Seura ry

Corgiset-lehti on neljästi vuodessa ilmestyvä laadukas ja monipuolinen Suomen Welsh Corgi Seuran jäsenlehti, joka on tehty jokaiselle corgin omistajalle.

Suomen Welsh Corgi Seura ry

Suomen Welsh Corgi Seura toimii Suomen Kennelliiton jäsenyhdistyksenä ja sen tehtävä on toimia Welsh Corgi Pembroke- ja Welsh Corgi Cardigan -rotujen harrastajien yhdyssiteenä ja edistää rotujen hyvää jalostusta ja levittää oikeaa rotutietoutta Suomessa. Päämääräänsä yhdistys pyrkii erilaisen valistustyön avulla, sekä osallistumalla näyttelyihin, kursseihin ja kokeisiin tai niitä itse järjestämällä. ”

Corgiset-lehden taittajana olen toiminut aina vuodesta 2020 alkaen. Yhteistyömme jatkuu edelleen ja vuosien varrella olen saanut vapaasti vaikuttaa myös lehden ulkoasuun. Lisäksi teen satunnaisesti lehteen myös kuvituksia.

Innostus lehden taittoon on pysynyt vuodesta toiseen samanlaisena. Sisältö ja artikkelit on äärimmäisen mielenkiintoisia, kuvat laadukkaita ja tiimi lehden takana niin tehokasta, ettei useamman henkilön mukana olo jarruttele vaan materiaali on mukavasti käsillä sovittuun aikaan ja ilmestyminen on saatu pidettyä aikataulussaan lehdestä toiseen.

Kiitos myös lehden painotalo PunaMustalle, jonka kanssa kommunikointi on sujuvaa ja lehti laadukkaasti painettu! 

Lisätiedot

Toteutetut palvelut

  • lehden taitto
  • kuvitus

Työkalut

  • Adobe In Design
  • Adobe Illustrator