Kuukausi­maksulliset kotisivut

Kotisivuratkaisut pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka kaipaavat brändiään tukevia ja vaivattomia verkkosivuja. Usein sivustot jäävät päivittämättä, kun aika tai taidot eivät riitä. Palveluni avulla luon sinulle ammattimaiset ja käyttäjäystävälliset kotisivut, jotka vetävät puoleensa uusia asiakkaita ja lisäävät yrityksesi näkyvyyttä verkossa – kaikki tämä kätevästi yhdellä kuukausimaksulla!

Palvelu sisältää

Säästä aikaasi ydinosaamiseesi, kun sivustosi tekee omaa työtään. Palvelulla varmistat sivuston jatkuvan kehityksen analytiikan, hakukoneoptimoinnin ja kehitysideoiden avulla kiinteään hintaan.

Kotisivujen suunnittelu räätälöidään vastaamaan brändisi visuaalista ilmettä ja korostamaan käyttäjäystävällisyyttä. Näin varmistetaan, että sivusto ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan se myös palvelee kävijöitäsi tehokkaasti.

Kotimainen domain ja WordPressille soveltuva webhotelli kuuluvat hintaan.

Huolehdin sivuston toimivuudesta ja turvallisuudesta vastaten sekä WordPressin että sen lisäosien tarvittavista päivityksistä.

Jokainen sivuprojekti sisältää perustason hakukoneoptimoinnin, jota tukee erityisesti siihen kehitetty lisäosa.

Palveluun sisältyy säännöllinen toimivuuden seuranta. Annan myös kehitysehdotuksia, joilla voimme parantaa sivustosi näkyvyyttä ja kävijämääriä. Tämä prosessi varmistaa, että kotisivusi pysyvät ajan tasalla ja kilpailukykyisinä verkossa.

Hinnat

Palvelun hinta koostuu aloitusmaksusta sekä kuukausittaisesta palvelumaksusta. 
Sopimukset ovat määräaikaisia ensimmäiset 3 kuukautta, jonka jälkeen jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana.

Hintoihin lisätään alv.

Hyödynnä tutustumistarjous -20%

Huhtikuun loppuun mennessä sovituista kuukausimaksullisista kotisivupalveluista –20 % alennus sekä aloitusmaksusta, että kolmen ensimmäisen kuukauden (touko-heinäkuu 2024) kuukausimaksusta!
Kolmen kuukauden jälkeen saat valita, jatkatko palvelua normaalihinnalla. 

Näin palvelun kulku etenee

1

Tarjous

Aloita yhteydenotolla, jossa kerrot tarpeistasi ja tavoitteistasi, jotta voimme suunnitella juuri sinulle sopivan ratkaisun.

2

Suunnittelu

Teemme yhdessä alkukartoituksen, jossa määrittelemme sivuston tavoitteet, kohderyhmän, toivotun tyylisuunnan ja vaaditut toiminnot. Sivuston rakentaminen alkaa.

3

Julkaisu

Rakennan sivustosi kehitysympäristössä, josta voit seurata sen edistymistä. Hyväksynnän jälkeen julkaisemme valmiin sivuston.

4

Ylläpito ja kehitys

Vastaan sivustosi ylläpidosta, päivitän tarvittavat osat ja seuraan sivuston suorituskykyä. Raportoin säännöllisesti tuloksista ja tarjoan kehitysehdotuksia.

Referenssejä

Olen toteuttanut alihankintana useita sivustoja, joita en käytä omilla sivuillani referensseinä.
Halutessasi voin kuitenkin esitellä niitä esimerkiksi tarjouksen yhteydessä.

Eläinkuusikko

www.elainkuusikko.fi

Eläinklinikka Katse

www.elainklinikkakatse.fi

Voimistaja

www.voimistaja.fi

Usein kysyttyä

Ohessa muutamia yleisimpiä kysymyksiä vastauksineen mutta kysyä saa aina lisää.

Vaikka palveluni tavoitteena on säästää aikaasi, tarvitsen alussa sinulta sitoutumista. Toivon, että kerrot yrityksestäsi ja omista toiveistasi, jotta voimme räätälöidä kotisivut juuri sinun tarpeidesi mukaan. Haluan myös ymmärtää liiketoimintasi tavoitteet, jotta voimme kehittää sivuja jatkuvasti näitä tavoitteita tukeviksi.

Annan kuukausittain kehitysehdotuksia, jotka perustuvat sivustosi analytiikkaan ja hakukoneoptimoinnin tuloksiin. Näiden ehdotusten tarkoituksena on parantaa sivustosi suorituskykyä ja näkyvyyttä. Sinä päätät, ryhdytäänkö ehdotuksiani toteuttamaan. Kehitysehdotusten toteuttamiseen liittyvät kustannukset ilmoitan erikseen, joten voit tehdä päätöksen niiden pohjalta.

Palvelussani ei ole piilokuluja. Maksat vain alussa sovitun kuukausimaksun. Kehitysehdotuksista annan erillisen hinta-arvion ja päätös niiden toteuttamisesta jää sinulle. Tämä läpinäkyvyys varmistaa, että voit budjetoida kustannuksesi ilman yllätyksiä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse hanna@caston.fi!
Vastaan sinulle mahdollisimman pian.