Kuvitukset

Kohdennetut kuvitukset elävöittävät brändisi ilmettä ja tekevät viestistäsi persoonallisen sekä mieleenpainuvan.  Piiroskuvituksilla, infografiikoilla tai markkinointihahmoille  saat juuri sellaista sisältöä, joka resonoi kohderyhmäsi kanssa ja erottaa sinut kilpailijoistasi.

Palvelut

Kuvituspalveluilla saat räätälöidyt ja visuaalisesti kiehtovat ratkaisut, jotka eivät ainoastaan vedä huomiota puoleensa, vaan myös kommunikoivat yrityksesi arvoja ja tarinoita tehokkaammin kuin standardoidut kuvapankkikuvat.

Kuvituksilla kiinnitämme kiireisenkin lukijan huomion, kevennämme ja elävöitämme sisältöjä. Kuvitukset syventävät kerrontaa ja tuovat tekstille visuaalisia ulottuvuuksia, jotka rikastuttavat viestiäsi.

Tiedon selkeyttäminen on avain ymmärrykseen, erityisesti monimutkaisissa aiheissa. Selkeät ja visuaalisesti houkuttelevat infografiikat tekevät kompleksisista konsepteista helposti omaksuttavia ja ymmärrettäviä yhdellä silmäyksellä.

Luodaan yrityksellesi persoonalliset markkinointihahmot, jotka elävöittävät viestintääsi ja erottavat sinut mieleenpainuvasti kilpailijoista. E

Mockup-kuvat ja muut kuvankäsittelyt 

Jos projekti vaatii, käytän tarvittaessa tekoälyä kuvituskuvien muokkaamiseen ja yhdistelemiseen, mikä mahdollistaa ainutlaatuisten ja räätälöityjen visuaalisten ratkaisujen luomisen nopeasti ja tehokkaasti.

Tarjoan myös valokuvauksen palveluita, joihin voit tutustua tarkemmin täällä!

Esimerkkejä hinnoista

Näin etenee

1

Tarjous ja sopimus

Aloitetaan projekti tutustumalla yhdessä tavoitteisiisi ja tarpeisiisi. Tämän pohjalta laadin tarjouksen, jonka hyväksymisen jälkeen solmimme sopimuksen ja käymme läpi yksityiskohtaisen alkukartoituksen.

2

Suunnittelu

Teen alustavat kuvitusversiot ja lähetän ne sinulle arvioitavaksi. Tässä vaiheessa on tärkeää saada rehellinen palaute ja mielipiteesi, jotta voimme varmistaa, että lopputulos vastaa visioitasi mahdollisimman hyvin.

3

Muutoskierrokset

Palautteesi pohjalta teen tarvittavat muutokset ja korjaukset. Tämä vaihe sisältää useita korjauskierroksia, jotta lopputulos on varmasti halutunlainen.

4

Toimitus ja laskutus

Kun kuvitukset ovat valmiita ja olet tyytyväinen lopputulokseen, viimeistelen työt ja toimitan ne sovitussa formaatissa. Tämän jälkeen lähetän laskun, ja projekti on valmis.

Referenssejä

Honigberg

Käyntikortit ja piirroskuvitus

Kalustetalo Virtanen

Markkinointihahmo kauppiaasta

Heinätin

Useita kuvituskuvia markkinointiin

Usein kysyttyä

Ohessa muutamia yleisimpiä kysymyksiä vastauksineen mutta kysyä saa aina lisää.

Valmiiden kuvitusten tekijänoikeudet siirtyvät sinulle projektin päätyttyä ja laskun maksettua. Tämä tarkoittaa, että voit vapaasti käyttää ja levittää kuvituksia ilman lisenssimaksuja tai muita rajoituksia.

Hintaan sisältyy alkujaan kaksi muutoskierrosta. Jos tarvitset lisäkierroksia, ne voidaan sopia erikseen. Tämä mahdollistaa joustavuuden ja varmistaa, että lopputulos vastaa täysin toiveitasi. 

Kuvitusten toimitusmuoto riippuu kuvituksen tyypistä. Esimerkiksi markkinointihahmot toimitetaan yleensä vektorimuodossa, mikä mahdollistaa niiden myöhempää muokkaamista ja käyttöä eri kokoluokissa ilman laadun heikkenemistä. Käytän formaatteja, jotka soveltuvat parhaiten kuvitusten käyttötarkoitukseen ja takaavat helpon soveltuvuuden eri alustoille ja materiaaleihin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse hanna@caston.fi!
Vastaan sinulle mahdollisimman pian.