Markkinointimateriaalit digiin ja printtiin

Graafinen suunnittelu

Graafisen suunnittelun palveluilla luodaan näyttävät ja luottamusta herättävät markkinointimateriaalit, kasvatetaan brändin tunnettavuutta ja luodaan piirroskuvat sekä infografiikat niihin tilanteisiin, kun kuvilla halutaan kertoa enemmän kuin tuhansilla sanoilla.

Ensivaikutelma on tärkeä, kun halutaan välittää tehokkaita markkinointiviestejä. Autan luomaan myyntiä ja markkinointia tukevia materiaaleja digitaaliseen ja painettuun mediaan. Näin voit varmistaa, että viestisi välittyy asiakkaillesi selkeästi ja vaikuttavasti, mikä edistää liiketoimintasi menestystä.

Kuvitukset

Miltä kuulostaisi kuvituskuva juuri teidän brändillenne räätälöitynä?

Persoonallisilla kuvituksilla luodaan uniikkia ja helposti tunnistettavaa brändiä, joka erottuu kilpailijoista ja jää asiakkaiden mieleen. 

Vahvuuteni piirroksissa on karikatyyrihahmot ja eläimet. Luodaan esimerkiksi oma markkinointihahmo juuri teidän brändillenne tai tarvittaessa hyppään avuksi esimerkiksi kirjan kuvituksen parissa.

Yrityksen omat persoonalliset markkinointihahmot elävöittävät viestejäsi takuulla erottuvalla ja hauskalla tavalla.

Monimutkaisessa maailmassa tiedon yksinkertaistaminen on kultaa. Selkeä ja visuaalinen infografiikka auttaa lukijaa ymmärtämään yhdellä silmäyksellä sen, mitä on vaikea selittää sanoin.

Kuvituksilla nappaat kiireisen lukijan huomion, houkutellaan lukemaan, kevennetään ja elävöitetään. Kuvitukset vievät kerronnan syvemmälle ja tarjoavat tekstin rinnalle uusia tasoja. 

Piirroskuvituksiani löytyy mm. ”Koiran käyttäytyminen ja persoonallisuus” (Katriina Tiira) -kirjan sivuilta.

Myynnin ja markkinoinnin tukena

Olen markkinoinnin moniosaaja ja luotettava kumppani myös pidempiaikaisiin yhteistöihin. Kehitän osaamistani jatkuvasti, jotta sinä voit keskittyä omiin vahvuuksiisi ja jättää visuaalisen suunnittelun minulle. Haluat sitten ulkoistaa osan töistä tai vaikka kaikki, olen mielelläni mukana niin isommissa kuin pienemmissäkin projekteissa sekä tarvittaessa osana muuta tiimiä.

Kun kuvalla halutaan havainnollistaa potentiaaliselle asiakkaalle jotain, johon sanat eivät riitä, voidaan sitä hahmottaa luonnoskuvilla. Tämä sopii esimerkiksi tuotteille, jotka räätälöidään asiakkaan brändin mukaan.

Luonnoskuvat ja mockupit 

  • havainnollistaa viestiä
  • vahvistaa asiakaskohtaamista
  • muistijälkiä jättävä tapa erottua
  • avustaa keskustelua ja tarinankerrontaa

Hyödynnän tekoälyä tarvittaessa

Hyödynnän kuvituksissani tarvittaessa tekoälyä, joko sellaisenaan tai sen pohjalta muokattuna.

FAQ

01.

Miksi graafinen suunnittelu on tärkeä osa yrityksen brändäystä?

Graafinen suunnittelu auttaa luomaan visuaalisen identiteetin, joka erottuu kilpailijoista ja auttaa asiakkaita tunnistamaan brändin helposti. Se vaikuttaa brändin tunnettuuteen ja asiakkaiden mielikuvaan.

02.

Kuinka graafinen suunnittelu voi parantaa markkinointi­kampanjoiden tehokkuutta?

Graafinen suunnittelu voi tehdä markkinointiviesteistä houkuttelevampia ja muistettavampia. Visuaalisesti vaikuttava suunnittelu voi auttaa kiinnittämään huomiota ja herättämään kiinnostusta, mikä johtaa parempiin kampanjatuloksiin. Kysymys 5: Miten graafisen suunnittelun ammattilaiset voivat auttaa yrityksiä? Vastaus: Graafisen suunnittelun ammattilaiset tuovat osaamista ja luovuutta brändin visuaalisen ilmeen luomiseen ja ylläpitämiseen. He voivat suunnitella logot, mainosmateriaalit, verkkosivut ja paljon muuta, varmistaen, että brändi näyttää ammattimaiselta ja houkuttelevalta.