Graafinen suunnittelu

Ensivaikutelmalla on väliä. Graafisella suunnittelulla markkinointiviestisi puetaan näyttäviksi ja luottamusta herättäviksi markkinointimateriaaleiksi. Brändisi ydin muunnetaan väreiksi, muodoiksi ja mieleenjääviksi kokonaisuuksiksi, jotka työskentelevät väsymättä yrityksesi puolesta kaikkialla, missä ne kohtaavat yleisönsä.

Myynnin ja markkinoinnin tukena

Onnistunut markkinointimateriaali nappaa huomion, jää mieleen ja sisältää oleellisen informaation sopiviin silmäyksiin jäsenneltynä. Graafisella suunnittelulla markkinointiviestisi muunnetaan viimeistellyiksi toteutuksiksi, joiden tehtävä on vakuuttaa ja vaikuttaa. 

Tässä työssä osaava visuaalinen suunnittelija on kuin yrityksesi luottopakki – varma ja vankka oikea käsi, joka pelaa kanssasi yhteiseen maaliin. Markkinointikumppaninasi luon ja toteutan puolestasi sekä perinteiset markkinointimateriaalit että viestintää selkeyttävät infografiikat ja kuvitukset. Tarvittaessa autan myös sopivan painotalon löytämisessä.

Valmista digiä ja printtiä silloin kun tarvitset 

Valmiita lopputuotteita avaimet käteen -periaatteella. Suunnittelen ja toteutan joko tyhjältä pöydältä tai keskeneräisten aihioidesi pohjalta. 

Visuaalisesti näyttävää suunnittelua, joka viestii tavoitteesi tehokkaasti 

Ulkoista osa tai vaikka kaikki – säännöllisempään tarpeeseen myös kätevällä kuukausihinnalla.  

Sovitussa aikataulussa etenevä työ 

Kun jotain sovitaan, se pidetään. Sinä voit huoletta keskittyä omiin töihisi.

Logot & brändi-ilmeet

Taitot

Kuvankäsittelyt

Markkinointi­materiaalit digiin

Markkinointi­materiaalit printtiin

Messumateriaalit

Kuvitukset

Markkinointihahmot 

Yrityksen omat persoonalliset markkinointihahmot elävöittävät viestejäsi takuulla erottuvalla ja hauskalla tavalla. Katso vaikka Arskaa. 

Infografiikat 

Monimutkaisessa maailmassa tiedon yksinkertaistaminen on kultaa. Selkeä ja visuaalinen infografiikka auttaa lukijaa ymmärtämään yhdellä silmäyksellä sen, mitä on vaikea selittää sanoin. 

Kuvitukset 

Kuvituksilla napataan kiireisen lukijan huomio, houkutellaan lukemaan, kevennetään ja elävöitetään. Kuvitukset vievät kerronnan syvemmälle ja tarjoavat tekstin rinnalle uusia tasoja. Referenssejä ja asiakkaita

Suomen Welsh Corgi Seura ry

Lehden taitto jo vuodesta 2020

Fano Oy

tuotesuunnittelu,
alihankintatyöt

Eläinklinikka Katse

brändi-ilme, some ja nettisivut

Miksi minä?

Moniosaaja käytössäsi

Visuaalinen silmäni on kehittynyt vuosien graafisessa suunnittelussa, kuvittamisessa ja dokumentaarisessa valokuvauksessa. Kyltymätön tiedonjano on koulinut minusta markkinoinnin moniosaajan, jolle mikään markkinointikanava ei ole vieras. Osaamiseeni voit tutustua lisää LinkedInissä

Säästät oman aikasi olennaiseen

Kaikkea ei tarvitse eikä kannatakaan opetella kantapään kautta itse. Kehitän osaamistani jatkuvasti, jotta sinun ei tarvitse. Kouluttaudun ja kehitän, testaan ja kokeilen. Kaikki parhaat ideani ja löydöt jaan sinun kanssasi. Sinä voit keskittyä siihen, missä olet vahvimmillasi. 

Asiat etenevät – nyt eikä viidestoista päivä

Asioiden ei tarvitse jäädä odottamaan sitä hetkeä, kun sinulla joskus on aikaa ehtiä itse. Ammattilainen hoitaa homman nopeasti ja särmästi, vahvalla näkemyksellä. Ulkoista osa tai vaikka kaikki – käärin hihani puolestasi niin isoihin kuin pieniinkin projekteihin. 

Maksat vain tehdystä työstä..

Kilpailukykyiset hintani pohjautuvat siihen, että laskutan vain ajasta, jonka realistisesti arvioin projektiin kuluvan. Kaikki kustannukset eritellään tarjouksessa etukäteen, eikä leuat loksauttavia yllätyslaskuja synny. 

..ja vain silloin, kun tarvitset. 

Minut voit ottaa töihin silloin kuin tarvitset. Lainaa käsiparejani, kun tarvitset lisäresursseja markkinointiin tai tilaa minut töihin, kun kaipaat säännöllisempää markkinointiapua. Voimme sopia myös kätevästä kuukausihinnasta.

Yhteydenotto

Hanna Heinonen

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella!
Vastaan sinulle mahdollisimman pian.