Graafinen suunnittelu

Ensivaikutelmalla on väliä. Graafisella suunnittelulla markkinointiviestisi puetaan näyttäviksi ja luottamusta herättäviksi markkinointimateriaaleiksi. Brändisi ydin muunnetaan väreiksi, muodoiksi ja mieleenjääviksi kokonaisuuksiksi, jotka työskentelevät väsymättä yrityksesi puolesta kaikkialla, missä ne kohtaavat yleisönsä.  

Viimeisteltyä viestintää kaikissa kanavissa

Onnistunut markkinointimateriaali nappaa huomion, jää mieleen ja sisältää oleellisen informaation sopiviin silmäyksiin jäsenneltynä. Graafisella suunnittelulla markkinointiviestisi muunnetaan viimeistellyiksi toteutuksiksi, joiden tehtävä on vakuuttaa ja vaikuttaa. 

Tässä työssä osaava visuaalinen suunnittelija on kuin yrityksesi luottopakki – varma ja vankka oikea käsi, joka pelaa kanssasi yhteiseen maaliin. Markkinointikumppaninasi luon ja toteutan puolestasi sekä perinteiset markkinointimateriaalit että viestintää selkeyttävät infografiikat ja kuvitukset. Tarvittaessa autan myös sopivan painotalon löytämisessä. 

Kuvitukset

Kuvituksilla napataan kiireisen lukijan huomio, houkutellaan lukemaan, kevennetään ja elävöitetään. Kuvitukset vievät kerronnan syvemmälle ja tarjoavat tekstin rinnalle uusia tasoja.

Markkinointihahmot 

Yrityksen omat persoonalliset markkinointihahmot elävöittävät viestejäsi takuulla erottuvalla ja hauskalla tavalla. Katso vaikka Arskaa. 

Infografiikat 

Monimutkaisessa maailmassa tiedon yksinkertaistaminen on kultaa. Selkeä ja visuaalinen infografiikka auttaa lukijaa ymmärtämään yhdellä silmäyksellä sen, mitä on vaikea selittää sanoin.

Referenssejä

Myynnin ja markkinoinnin tueksi

Yksi kuva toimii toisinaan paremmin kuin tuhat sanaa. Asiakkaalle räätälöitävä tuote voi olla helpompi myydä luonnoskuvan kera.  On tarpeesi sitten kertaluontoinen tai jatkuva, oma roolini on pelata aina yhteiseen maaliin.