logon tunnus vaalea

Graafinen suunnittelu

Ensivaikutelma on tärkeä, kun halutaan välittää tehokkaita markkinointiviestejä. Graafinen suunnittelu on keskeisessä roolissa viestin näyttävyyden ja luotettavuuden varmistamisessa. Autan luomaan myyntiä ja markkinointia tukevia materiaaleja digitaaliseen ja painettuun mediaan. Näin voit varmistaa, että viestisi välittyy asiakkaillesi selkeästi ja vaikuttavasti, mikä edistää liiketoimintasi menestystä.

Graafinen suunnittelu

Markkinointimateriaalit digiin ja printtiin

Hyvin suunnitellut markkinointimateriaalit herättävät huomiota ja välittävät tärkeän informaation brändi-ilmettä tukien.

Toimin luotettavana visuaalisena markkinointikumppanina auttaen suunnittelemaan markkinointimateriaaleja diginä sekä printtinä. Tarvittaessa voin auttaa löytämään myös sopivan painotalon ja toimia yhteyshenkilönä, jolloin saatte painotuotteet ”avaimet käteen” -palveluna.

Kuvitukset

Miltä kuulostaisi kuvituskuvat juuri teidän brändillenne räätälöitynä? Persoonallisilla kuvituskuvilla luodaan uniikkia ja helposti tunnistettavaa brändiä, joka erottuu kilpailijoista ja jää asiakkaiden mieleen.

Vahvuuteni piirroksissa on karikatyyrihahmot ja eläimet. Luodaan siis esimerkiksi oma markkinointihahmo juuri teidän brändillenne tai tarvittaessa hyppään avuksi esimerkiksi kirjan kuvituksen parissa!

itecolorPNG

Markkinointihahmot ja karikatyyrit

Persoonalliset markkinointihahmot voivat olla erinomainen tapa tuoda yrityksesi viestit elämään. Kun käytät omia hahmoja markkinoinnissa, saat helposti aikaan erottuvia ja hauskasti muistettavia viestejä. Persoonalliset hahmot voivat luoda asiakkaillesi vahvan mielikuvan yrityksestäsi ja auttaa erottumaan kilpailijoista. Tällainen markkinointi voi olla erityisen tehokasta, jos haluat luoda esimerkiksi rentoa ja ystävällistä yrityskuvaa.

Infografiikat

Infografiikka on visuaalinen esitys, joka yhdistää tietoa ja graafisia elementtejä selkeällä ja houkuttelevalla tavalla. Ne ovat suosittuja markkinoinnin ja viestinnän työkaluja, sillä ne auttavat esittämään monimutkaista tietoa yksinkertaisella ja helposti ymmärrettävällä tavalla. Hyödynnä  esimerkiksi tilastoista, tutkimustuloksista, prosesseista tai ohjeista kertovan tiedon esittämiseen.

Luonnoskuvat

Myynnin ja markkinoinnin tukena

Joskus yhden kuvan avulla voidaan välittää enemmän kuin tuhannella sanalla. Kun myyt asiakkaalle räätälöityä tuotetta, luonnoskuva voi auttaa myyntiprosessissa huomattavasti. Olen valmis auttamaan sinua tarpeesi mukaan, olipa kyseessä yksittäinen projekti tai jatkuvampi yhteistyö. Aina tavoitteenani on varmistaa yhteinen menestys ja saavuttaa asetetut tavoitteet.

Luonnoskuvat ja "mockupit"

Referenssejä