Markkinointi­materiaalit

Visuaaliset markkinointimateriaalit herättävät huomion ja välittävät viestisi selkeästi. Luon vaikuttavia, visuaalisesti viimeisteltyjä digitaalisia ja painettuja materiaaleja, jotka tehostavat markkinointiasi ja vahvistavat brändiäsi.

Palvelut

… Jotka vahvistavat brändisi näkyvyyttä ja parantavat viestintäsi tehokkuutta eri kanavissa.

Luodaan vahva ja yhdenmukainen brändi-ilme kaikille markkinointimateriaaleillesi. Tarjoan suunnittelun ja toteutuksen, joka vahvistaa brändisi tunnistettavuutta kaikissa kanavissa.

Tarjoan kattavaa tukea kaikkiin markkinointitarpeisiisi, aina tarvittaessa – oli kyseessä sitten visuaalinen sisällöntuotanto, säännöllisesti päivitettävät markkinointimateriaalit tai myynnin ja markkinoinnin tuki esimerkiksi mockup-esityskuvilla. Jatkuvat palvelut ovat kustannustehokkaampia kuin yksittäiset tilaukset.

Suunnittelen esitysmateriaalit, jotka heijastavat yrityksesi brändiä ja kommunikoivat tehokkaasti kohdeyleisöllesi.

Tarvittaessa voin luoda yhtenäistä ja brändisi näköistä materiaalia helposti muokattavilla Canva-pohjilla. Canva-pohjat jäävät käyttöönne ja niitä voi muokata sekä uudelleen hyödyntää vielä myöhemminkin.

Käyntikortit ovat perinteinen mutta edelleen tehokas tapa jättää pysyvä vaikutus kasvokkain tapahtuvissa kohtaamisissa. 

Suunnittelen ja toteutan mainokset sekä digitaalisiin että printtimedioihin, jotka takaavat yrityksesi viestin laajan tavoittavuuden ja vaikuttavuuden.

Esimerkkejä hinnoista

Näin etenee

1

Tarjous ja sopimus

Aloitusvaiheessa käymme läpi tavoitteenne ja tarpeenne, minkä pohjalta laadin sinulle tarjouksen. Kun olemme yksimielisiä yksityiskohdista, allekirjoitamme sopimuksen.

2

Suunnittelu

Seuraavaksi suoritetaan alkukartoitus, jossa tarkennamme projektin yksityiskohtia, kuten kohderyhmät ja brändi-ilmeen. Tämän pohjalta aloitan materiaalien visuaalisen suunnittelun.

3

Muutoskierrokset

Tarjoan mahdollisuuden tarkastella ja kommentoida alustavia suunnitelmia. Tämän palautteen perusteella teen tarvittavat muutokset. Hyväksynnän jälkeen viimeistelen suunnitelmat.

4

Toimitus ja laskutus

Viimeistellyt markkinointimateriaalit toimitetaan sinulle sovitussa formaatissa. Kun olet tyytyväinen lopputulokseen, projekti päättyy ja lähetän laskun 14vrk maksuajalla.

Referenssejä

Honigberg

Käyntikortit ja piirroskuvitus

Hevoskoulutus

Somepostaukset ja -päivitykset alkaen vuodesta 2020.

Ilves Hockey

Mainoksia Nokia Arenan led-pinnoille

Usein kysyttyä

Ohessa muutamia yleisimpiä kysymyksiä vastauksineen mutta kysyä saa aina lisää.

Kyllä, autan mielelläni painotalon kilpailuttamisessa ja valinnassa! 

Canva on käyttäjäystävällinen graafisen suunnittelun työkalu, joka mahdollistaa visuaalisten materiaalien, kuten sosiaalisen median postausten, mainosten ja esitteiden nopean suunnittelun ja muokkauksen. Se on erityisen hyödyllinen asiakkaille, jotka haluavat jatkossa itse päivittää ja muokata markkinointimateriaalejaan joustavasti ilman syvällistä graafisen suunnittelun osaamista.

Jatkuva yhteistyö tarjoaa useita etuja. Se tulee yksittäistilauksia edullisemmaksi pitkällä aikavälillä, ja kun työskentelemme yhdessä säännöllisesti, pystyn syventymään yrityksesi brändiin ja tarpeisiin paremmin. Tämä luottamuksen ja ymmärryksen syventyminen johtaa tehokkaampaan ja kohdennetumpaan markkinointimateriaalien tuotantoon, joka resonoi vahvemmin kohderyhmäsi kanssa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse hanna@caston.fi!
Vastaan sinulle mahdollisimman pian.