fbpx

Markkinointimateriaalit
digiin ja printtiin

Ensivaikutelmalla on väliä. Graafisella suunnittelulla markkinointiviestisi puetaan näyttäviksi ja viimeistellyiksi  markkinointimateriaaleiksi. Muunnetaan viestisi väreiksi, muodoiksi ja mieleenjääviksi kokonaisuuksiksi, jotka työskentelevät väsymättä yrityksesi puolesta kaikkialla, missä ne kohtaavat yleisönsä.

Artboard 1

Valmista digiä ja printtiä silloin kun tarvitset

Valmiita lopputuotteita avaimet käteen -periaatteella. Suunnittelen ja toteutan joko tyhjältä pöydältä tai keskeneräisten aihioidesi pohjalta.

Artboard 1

Visuaalisesti näyttävää suunnittelua

Viesti tavoitteesi tehokkaasti. Ulkoista osa tai vaikka kaikki - säännöllisempään tarpeeseen myös kätevällä kuukausihinnalla.

Artboard 1

Sovitussa aikataulussa etenevä työ

Kun jotain sovitaan, se pidetään. Kun ulkoistat graafisen suunnittelun minulle, voit huoletta keskittyä omiin töihisi.

Viimeisteltyä viestintää kaikissa kanavissa

Onnistunut markkinointimateriaali nappaa huomion, jää mieleen ja sisältää oleellisen informaation sopiviin silmäyksiin jäsenneltynä. Graafisella suunnittelulla markkinointiviestisi muunnetaan viimeistellyiksi toteutuksiksi, joiden tehtävä on vakuuttaa ja vaikuttaa. 

Tässä työssä osaava visuaalinen suunnittelija on kuin yrityksesi luottopakki – varma ja vankka oikea käsi, joka pelaa kanssasi yhteiseen maaliin. Markkinointikumppaninasi luon ja toteutan puolestasi sekä perinteiset markkinointimateriaalit että viestintää selkeyttävät infografiikat ja kuvitukset. Tarvittaessa autan myös sopivan painotalon löytämisessä.

  • Käyntikortit
  • Esitteet
  • Somesisällöt
  • Mainokset digiin ja printtiin
  • Esityspohjat 
  • Messumateriaalit
  • Infografiikat 
  • Markkinointihahmot
  • Kuvitukset
  • Logosuunnittelu ja brändipaketit

Visuaalisesti vetävät käyntikortit, somesisällöt, mainokset ja messumateriaalit – tai mitä keksitkään pyytää. Sinä tiedät, mitä tarvitset, minä tiedän, miten se toteutetaan.

Erottuvat logot, viimeistellyt brändi-ilmeet ja laajat brändiviestinnän kokonaisuudet ovat brändin rakentamisen tehotyökaluja. Tutustu brändäykseen täällä.

Yrityksen omat persoonalliset markkinointihahmot elävöittävät viestejäsi takuulla erottuvalla ja hauskalla tavalla. Katso vaikka Arskaa. Markkinointihahmoissa vain mielikuvitus on rajana!

Monimutkaisessa maailmassa tiedon yksinkertaistaminen on kultaa. Selkeä ja visuaalinen infografiikka auttaa lukijaa ymmärtämään yhdellä silmäyksellä sen, mitä on vaikea selittää sanoin.

Kuvituksilla napataan kiireisen lukijan huomio, houkutellaan lukemaan, kevennetään ja elävöitetään. Kuvitukset vievät kerronnan syvemmälle ja tarjoavat tekstin rinnalle uusia tasoja.

HINTAESIMERKKEJÄ

Oheiset hinnat eivät sisällä mahdollisia painokustannuksia. Hintoihin lisätään alv 24%.

Käyntikorttien suunnittelu
* 1-puolinen 70 €
* 2-puolinen 90 €

Hinta sisältää yhteystietojen täytön max 3 korttiin (useampi +5 € / kortti).

Esitteet
A4 alkaen 180 € / 1 sivu
A5 alkaen 155 € / 1 sivu
Julisteet alkaen 220 € / 1 sivu
Lehti-ilmoitusten ja -mainosten suunnittelu
Pieni ilmoitus 65 €
A5 150 €
A4 190 €
Mainokset nettiin
Pieni (max 500 x 750 €) = 150 €
keskikokoinen (max 450 x 900 px) = 200 €
iso (max 550 x 1200 px) = 270 €
Esityspohjat
Esimerkiksi PowerPoint/Word, alkaen 150 €
logon värillinen tunnus, pieni.

Miksi valita Caston Visuals?

Moniosaaja käytössäsi

Visuaalinen silmäni on kehittynyt vuosien graafisessa suunnittelussa, kuvittamisessa ja dokumentaarisessa valokuvauksessa. Kyltymätön tiedonjano on koulinut minusta markkinoinnin moniosaajan, jolle mikään markkinointikanava ei ole vieras. Osaamiseeni voit tutustua lisää LinkedInissä

Säästät oman aikasi olennaiseen

Kaikkea ei tarvitse eikä kannatakaan opetella kantapään kautta itse. Kehitän osaamistani jatkuvasti, jotta sinun ei tarvitse. Kouluttaudun ja kehitän, testaan ja kokeilen. Kaikki parhaat ideani ja löydöt jaan sinun kanssasi. Sinä voit keskittyä siihen, missä olet vahvimmillasi. 

Asiat etenevät – nyt eikä viidestoista päivä

Asioiden ei tarvitse jäädä odottamaan sitä hetkeä, kun sinulla joskus on aikaa ehtiä itse. Ammattilainen hoitaa homman nopeasti ja särmästi, vahvalla näkemyksellä. Ulkoista osa tai vaikka kaikki – käärin hihani puolestasi niin isoihin kuin pieniinkin projekteihin. 

Maksat vain tehdystä työstä..

Kilpailukykyiset hintani pohjautuvat siihen, että laskutan vain ajasta, jonka realistisesti arvioin projektiin kuluvan. Kaikki kustannukset eritellään tarjouksessa etukäteen, eikä leuat loksauttavia yllätyslaskuja synny. 

..ja vain silloin, kun tarvitset. 

Minut voit ottaa töihin silloin kuin tarvitset. Lainaa käsiparejani, kun tarvitset lisäresursseja markkinointiin tai tilaa minut töihin, kun kaipaat säännöllisempää markkinointiapua. Voimme sopia myös kätevästä kuukausihinnasta.

Portfolio

Ota yhteyttä

värillinen tunnus

Hanna Heinonen
Y-tunnus 2772942-4
hanna(a)caston.fi
sijaintina Tampere | toimialueena koko Suomi

Parhaiten olen tavoitettavissa sivuston alanurkan ”tawk.to-painikkeen” sekä sähköpostin kautta.

LUE Myös