iso logo, vaalea

Markkinointimateriaalit digiin ja printtiin

Ensivaikutelmalla on väliä. Graafisella suunnittelulla markkinointiviestisi puetaan näyttäviksi ja viimeistellyiksi markkinointimateriaaleiksi. Muunnetaan viestisi väreiksi, muodoiksi ja mieleenjääviksi kokonaisuuksiksi, jotka työskentelevät väsymättä yrityksesi puolesta kaikkialla, missä ne kohtaavat yleisönsä.

Valmista digiä ja printtiä silloin, kun tarvitset

Valmiita lopputuotteita avaimet käteen -periaatteella. Suunnittelen ja toteutan joko tyhjältä pöydältä tai keskeneräisten aihioidesi pohjalta.

Visuaalisesti näyttävää suunnittelua

Viesti tavoitteesi tehokkaasti. Ulkoista osa tai vaikka kaikki – säännöllisempään tarpeeseen myös kätevällä kuukausihinnalla.

Sovitussa aikataulussa etenevä työ

Kun jotain sovitaan, se pidetään. Kun ulkoistat graafisen suunnittelun minulle, voit huoletta keskittyä omiin töihisi.

Viimeisteltyä viestintää kaikissa kanavissa

Onnistunut markkinointimateriaali nappaa huomion, jää mieleen ja sisältää oleellisen informaation sopiviin silmäyksiin jäsenneltynä. Graafisella suunnittelulla markkinointiviestisi muunnetaan viimeistellyiksi toteutuksiksi, joiden tehtävä on vakuuttaa ja vaikuttaa. 

Tässä työssä osaava visuaalinen suunnittelija on kuin yrityksesi luottopakki – varma ja vankka oikea käsi, joka pelaa kanssasi yhteiseen maaliin. Markkinointikumppaninasi luon ja toteutan puolestasi sekä perinteiset markkinointimateriaalit että viestintää selkeyttävät infografiikat ja kuvitukset. Tarvittaessa autan myös sopivan painotalon löytämisessä.

Digiin ja printtiin
Visuaalisesti vetävät käyntikortit, somesisällöt, mainokset ja messumateriaalit – tai mitä keksitkään pyytää. Sinä tiedät, mitä tarvitset, minä tiedän, miten se toteutetaan.
Logosuunnittelu ja brändäys
Erottuvat logot, viimeistellyt brändi-ilmeet ja laajat brändiviestinnän kokonaisuudet ovat brändin rakentamisen tehotyökaluja. Tutustu brändäykseen täällä.
Infografiikat
Monimutkaisessa maailmassa tiedon yksinkertaistaminen on kultaa. Selkeä ja visuaalinen infografiikka auttaa lukijaa ymmärtämään yhdellä silmäyksellä sen, mitä on vaikea selittää sanoin.
Kuvitukset
Kuvituksilla napataan kiireisen lukijan huomio, houkutellaan lukemaan, kevennetään ja elävöitetään. Kuvitukset vievät kerronnan syvemmälle ja tarjoavat tekstin rinnalle uusia tasoja.
Previous
Next

Hinnat

Miksi valita Caston Visuals?

Moniosaaja käytössäsi

Visuaalinen silmäni on kehittynyt vuosien graafisessa suunnittelussa, kuvittamisessa ja dokumentaarisessa valokuvauksessa. Kyltymätön tiedonjano on koulinut minusta markkinoinnin moniosaajan, jolle mikään markkinointikanava ei ole vieras. Osaamiseeni voit tutustua lisää LinkedInissä. 

Säästät oman aikasi olennaiseen

Kaikkea ei tarvitse eikä kannatakaan opetella kantapään kautta itse. Kehitän osaamistani jatkuvasti, jotta sinun ei tarvitse. Kouluttaudun ja kehitän, testaan ja kokeilen. Kaikki parhaat ideani ja löydöt jaan sinun kanssasi. Sinä voit keskittyä siihen, missä olet vahvimmillasi. 

Asiat etenevät – nyt eikä viidestoista päivä

Asioiden ei tarvitse jäädä odottamaan sitä hetkeä, kun sinulla joskus on aikaa ehtiä itse. Ammattilainen hoitaa homman nopeasti ja särmästi, vahvalla näkemyksellä. Ulkoista osa tai vaikka kaikki – käärin hihani puolestasi niin isoihin kuin pieniinkin projekteihin. 

Maksat vain tehdystä työstä..

Kilpailukykyiset hintani pohjautuvat siihen, että laskutan vain ajasta, jonka realistisesti arvioin projektiin kuluvan. Kaikki kustannukset eritellään tarjouksessa etukäteen, eikä leuat loksauttavia yllätyslaskuja synny. 

..ja vain silloin, kun tarvitset. 

Minut voit ottaa töihin silloin kuin tarvitset. Lainaa käsiparejani, kun tarvitset lisäresursseja markkinointiin tai tilaa minut töihin, kun kaipaat säännöllisempää markkinointiapua. Voimme sopia myös kätevästä kuukausihinnasta.

”Nominia Creativen Saara ja Caston Visualsin Hanna, oli ehdottomasti itselleni paras valinta kotisivujeni tekijöiksi! Itselläni ei ollut kovin vahvaa ajatusta, että mitä kaikkea sieltä kotisivuilta pitäisi löytyä, tai millainen visuaalinen ilme olisi hyvä. Nekin ajatukset, joita itsellä oli, oli jotenkin vaikea pukea sanoiksi, mutta erinomaisesti nämä naiset sai ajatuksistani kiinni. Parin palaverin ja muutaman sähköpostin taktiikalla löytyi sopiva väri- ja kuvamaailma, sekä tietenkin Saaran mielikuvia herättävät tekstit, jotka hän koosti haastattelun pohjalta. Hanna sai hienosti kiinni siitä ilmeestä, jota päässäni ajattelinkin. Ihana yllätys oli, kun hän oli itse piirtäny palvelukuvakkeissa olevat kuvat. Molemmat näistä naisista ovat sellaisia, joiden puoleen tulen kääntymään tulevaisuudessakin ja suosittelen ehdottomasti muillekin, jotka haluavat aivan uudet sivut, päivittää tekstit tai raikastaa jo käytössä olevan sivuston!”
Elli Touru
Rentouttamo

Kuinka työ etenee?

Nettisivujen rakentaminen kulkee tavallisimmin alla olevien askelmerkkien mukaan. Jokainen projekti on omanlaisensa, joten reitiltä voidaan tarvittaessa myös poiketa.

 • 1
  Yhteydenotto
  • Ota yhteyttä ja kerro millaista markkinointimateriaalia/kuvitusta/graafisen suunnittelun palveluja tarvitset.
 • 2
  Tarjous
  • Saat työstä kirjallisen tarjouksen, jonka hyväksyttyäsi kartoitetaan tarvetta ja kohdeyleisöä tarkemmin.
 • 3
  Vedokset
  • Saat minulta vedokset, joiden perusteella mieluisin vaihtoehto laitetaan jatkokehitykseen ja tehdään loppuun.

Työkirjat - TULOSSA!

Oli edessä sitten brändin kirkastaminen tai verkkosivujen uudistaminen, osta työkirja tukemaan projektiasi.