Hanna Heinonen

Vetävät verkkosivustot

Kun kävijä klikkaa kotisivuillesi, sinulla on vain muutama sekunti aikaa vakuuttaa hänet siitä, että lukemista kannattaa jatkaa. Jos epäonnistut ensivaikutelmassa, menetät asiakkaan kilpailijalle. Siksi ei ole samantekevää, miltä sivustosi näyttää, kuulostaa ja tuntuu. 

Asia on oikeastaan aika yksinkertainen: tyylikkäät ja toimivat nettisivut näkyvät euroina viivan alla. Siksi päämääränäni on tehdä paitsi kaunista ja kestävää, myös myyvää ja helppokäyttöistä – ja aina asiakaskokemuksen näkökulmasta. 

Visuaalisuus

Viimeistelty ja houkutteleva visuaalinen ilme on ensivaikutelman perusta. Nettisivut rakennetaan brändisi visuaalista ilmettä mukaillen. Jos sellaista ei ole, voimme tehdä myös sille asialle jotain.

Käyttökokemus

Selkeä navigointi, looginen sivurakenne ja toimivat linkitykset ovat paitsi hyvää asiakaspalvelua, myös mutkattomat käyttää. Kun kävijöitä ohjataan selkeällä viestinnällä ja toimintokehotteilla, he pysyvät tukevasti ostopolulla.

Löydettävyys

Näkyvyyden kivijalka valetaan sivuston rakennusvaiheessa. Jokaiseen sivuprojektiin kuuluu perustason hakukoneoptimointi erillisen lisäosan avulla. Voit tilata kauttani myös tekstisuunnittelijan luomat, hakukoneystävälliset tekstisisällöt, joiden avulla Google bongaa sivusi entistä tehokkaammin.

UX- & UI-suunnittelu

Sivuston ulkoasun suunnittelu

Pääosin rakennan sivustoja alusta loppuun mutta tarvittaessa toteutan mielelläni myös pelkän sivuston ulkoasun sekä käyttöliittymäsuunnittelun. Vaativammissa projekteissa autan myös löytämään koodarin toteutukseen. 

Hakukoneoptimointi (SEO)

Kuten muissakin markkinointikanavissa, pelkkä olemassaolo harvoin riittää – varsinkaan, jos olemassaolevaa ei edes löydä. 

Sivujen rakentamisvaiheessa teen myös hakukoneoptimoinnin ”kevyen version”, Laajempi työ vaatii myös jatkuvia toimenpiteitä.

Referenssejä

Uudet WordPress-verkkosivut

  • Nettisivut WordPressillä ja Elementor -lisäosalla rakennettuna
  • Toiveiden ja tavoitteiden kartoitus
  • Sivuston ilmeen suunnittelu
  • Mobiilioptimointi
  • ”Kevyt hakukoneoptimointi”
  • Sivuston julkaisu
  • Olen tarvittaessa apuna webhotellin ja domainin hankinnassa
  • Ensimmäisen kuukauden tuki 
  • Kirjallinen ja kuvitettu ohjeistus sivuston sisällön päivittämiseen ja ylläpitoon

Hinta alkaen 790 € + alv

Hinta ei sisällä maksullisia lisäosia, webhotellia tai domainia. Pyydä tarjous!

Kuinka työ etenee?

Nettisivujen rakentaminen kulkee tavallisimmin alla olevien askelmerkkien mukaan. Jokainen projekti on omanlaisensa, joten reitiltä voidaan tarvittaessa myös poiketa.  

1
Alkukartoitus
Alkukartoituksessa innostumme projektistasi yhdessä. Käydään läpi, mitä kaikkea tarvitset ja millaisesta tyylistä pidät. Mikä on sivujesi tavoite ja ketkä ovat kohderyhmääsi? Kuinka laajaa kokonaisuutta tarvitset ja mitä kaikkea ehdottomasti pitää olla?
2
Domain ja webhotelli
Jotta kotisivuprojektisi etenee napakasti aikataulussaan, webhotelli ja domain on hyvä hankkia ajoissa. Jos homma on jo hoidossa, tarvitsen vain tunnukset hallintapaneeliin. Jos tarvitset apua, hoidan tarvittaessa kaiken puolestasi.
3
Visuaalisen ilmeen suunnittelu
Rakennan sivusi kehitysympäristössä, jossa voit seurata sivustosi kehittymistä. Kun olet tyytyväinen visuaaliseen ilmeeseen, aloitetaan sivuston rakentaminen sen pohjalta.
4
Sisällön suunnittelu
Kun ilme on löydetty, sijoittelen toimittamasi sisällön (tekstit, kuvat) sivuille. Jos olet tilannut All Inclusive -kokonaisratkaisun, tekstisuunnittelija kirjoittaa myyvät tekstit puolestasi sisältöhaastattelun pohjalta.
5
Viimeistely ja julkaisu
Lopuksi sivusto viimeistellään, ja sille tehdään perustason hakukoneoptimointi. Sivusto testataan toimivaksi, siirretään oikealle osoitteelleen ja julkaistaan hyväksynnästäsi. Julkaisun yhteydessä saat myös kirjalliset ohjeet pienten päivitysten tekemiseen itse.
6
Julkaisun jälkeen
Julkaisun jälkeen et jää yksin. Julkaisun jälkeen varmistan, että sivustosi toimii ja palvelee tarkoitustaan. Saat pienet muutostarpeet päivitettyä maksutta 30 päivän ajan*. Voit sopia kanssani myös kiinteähintaisesta ylläpidosta.