Vetovoimaiset verkkosivut

Kun vierailija saapuu sivustollesi, sinulla on vain sekunteja aikaa tehdä vaikutus, joka kannustaa jatkamaan lukemista. Mikäli ensivaikutelma ei vakuuta, on riski menettää potentiaalinen asiakas kilpailijalle suuri. Sivustosi ulkonäöllä, äänellä ja käyttökokemuksella on merkitystä. Tavoitteenani on luoda esteettisesti miellyttäviä, kestäviä ja myyviä verkkosivuja, jotka tarjoavat erinomaisen käyttäjäkokemuksen jokaisella vierailulla.

Helppo & nopee 790 €

  • Toteutusaika noin 2 viikkoa
  • Sivumäärä 1-5
  • Palvelu ei sisällä webhotellia tai domainia (mutta voin auttaa ja suositella hankkimisessa)

Etsitkö nopeaa ja vaivatonta tapaa saada yrityksellesi verkkosivut? “Helppo ja nopee” on palvelu, joka on suunniteltu toteutumaan noin kahdessa viikossa. 

Verkkosivut Avaimet käteen -palveluna

Kokonaisvaltainen Avaimet käteen on “yhden luukun palvelu”, jolla saat kaikki tärkeimmät myynnin välineet ja apua niiden käyttöön sekä ylläpitoon verkkosivuista sähköpostimarkkinointiin ja IT-tukeen. Kun kaikki on tehty, voit jatkaa itsenäisesti helppokäyttöisten työkalujen avulla tai tilata ylläpitopalvelun. Palvelu toteutetaan yhdessä yhteistyökumppanini kanssa.

Uutta!
LOISTE
Verkkosivupaketti
alk. 2990 €
+ alv
max 4 sivua
Sähköpostimarkkinointi
Asiakkuudenhallinta
Analytiikka
Sähköpostilaatikot (max 5)
Domainit (max 2)
Hakukoneoptimointi
Webhotelli
Uutta!
LUMO
Verkkosivupaketti
alk. 3990 €
+ alv
max 10 sivua
Sähköpostimarkkinointi
Asiakkuudenhallinta
Analytiikka
Sähköpostilaatikot (max 10)
Domainit (max 4)
Hakukoneoptimointi
Webhotelli
Uutta!
LOIMU
mm. verkkokaupat
alk. 4990 €
+ alv
max 20 sivua
Sähköpostimarkkinointi
Asiakkuudenhallinta
Analytiikka
Sähköpostilaatikot
Domainit
Hakukoneoptimointi
Webhotelli

Etkö löytänyt valmiista paketeista juuri teille sopivaa vaihtoehtoa?
Pyydä tarjous juuri teidän tarpeisiinne räätälöidystä vaihtoehdosta!

Verkkosivu­palvelut sisältävät aina

Toteutan verkkosivut, jotka palvelevat toiveitasi ja edistävät yrityksesi kasvua. Käytän pääsääntöisesti WordPress-julkaisualustaa, joka on tunnettu joustavuudestaan ja monipuolisuudestaan. Voit valita, luommeko kokonaan uuden sivuston vai päivitämmekö vanhan.

WordPressin asennus, teeman valinta sekä tarvittavien lisäosien asennus ja optimointi. Sivusto rakennetaan käyttäen Elementor-työkalua.

Verkkosivut, jotka heijastavat brändisi visuaalista identiteettiä. Mikäli et vielä omaa selkeää visuaalista ilmettä, voidaan se lisätä palveluun.

Sivujen rakentamisen yhteydessä panostetaan käyttäjäystävällisyyteen eli siihen, että sivuston navigointi on selkeää, sivurakenne looginen ja linkitykset toimivia. Hyvä käyttökokemus ei ainoastaan palvele asiakkaitasi, vaan tekee sivuston käytöstä vaivatonta. Selkeä viestintä ja toimintakehotukset pitävät kävijät ostopolulla.

Sivustolle asennetaan kävijäseuranta (esimerkiksi Google Analytics), joka tarjoaa hyödyllistä tietoa sivuston liikenteestä myös kehityksen kannalta.

Nykyään sivustoja käytetään yhä enemmän mobiililaitteilla, joten mobiiliystävällisyys on keskeinen osa sivuston käyttömukavuutta. Responsiivinen suunnittelu varmistaa, että sivustosi toimii saumattomasti kaikilla laitteilla.

Sivustolle rakennetaan perusta vahvalle hakukoneoptimoinnille. Käytössä on erityisesti kehitetty lisäosa, joka parantaa sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa.

Sivustolle lisätään tarpeen mukaan myös somekanavien linkit, lomakkeet, blogipohja ja kuvagalleria. Luodaan brändille sopiva 404-sivu ja upotetaan tarvittaessa sivustolle ajanvarausjärjestelmä. 

Avaimet käteen -palvelupaketteihin sisältyvät myös verkkotunnus, webhotelli, sähköpostilaatikot sekä ohjelmistot sähköpostimarkkinointiin ja asiakashallintaan. 

Näin sivusto­projekti etenee

1

Projektin alussa tehdään alkukartoitus, jossa selvitetään mm. tarpeesi, tyylitoiveesi, sivuston tavoite sekä kohderyhmä. Kartoitamme myös tarvittavan sisällön laajuuden ja varmistamme, että webhotelli sekä domain ovat kunnossa tai autamme niiden hankinnassa.

2

Seuraavassa vaiheessa kerrataan työnjako, toimitatte tarvittavat tunnukset ja kerätään olemassa oleva materiaali sivustoa varten. Tässä vaiheessa 20 % loppulaskusta laskutukseen.

3

Ensimmäisen luonnoksen sivustosta saat noin viikon kuluessa tarjouksen hyväksynnästä.

4

Sivuston rakentaminen alkaa ja saat linkin, jonka kautta voit seurata sivuston reaaliaikaista rakentumista

5

Sivuston julkaistaan noin 4 viikkoa (riippuen sivuston laajuudesta) tarjouksen hyväksynnästä, ellei toisin sovita. Samalla saat ohjeet sivuston päivittämiseen helpolla Elementor-työkalulla. Loppulasku 80% lähetetään tässä vaiheessa.

6

Projektin jälkeen saat sopimuksesta riippuen 1-2 kk tuen, jolloin huolehdin WordPressin ja lisäosien päivityksestä, varmuuskopioinnista sekä siitä, että sivusto vastaa tarkoitustaan. Tukea voi 2 kuukauden jälkeen jatkaa ostamalla ylläpito-palvelun.

Referenssejä

Referenssikuva uudistetusta eläinklinikan verkkosivustosta
Eläinklinikka Katse

2023

JHK-Koneistus

2020

Voimistaja

2020

Usein kysyttyä

Ohessa muutamia yleisimpiä kysymyksiä vastauksineen mutta kysyä saa aina lisää.

Kyllä, autan mielelläni painotalon kilpailuttamisessa ja valinnassa. Varmistan, että saat parhaan mahdollisen laadun ja hinta-laatusuhteen painotuotteillesi, olipa kyseessä pieni tai suuri painos.

Canva on käyttäjäystävällinen graafisen suunnittelun työkalu, joka mahdollistaa visuaalisten materiaalien, kuten sosiaalisen median postausten, mainosten ja esitteiden nopean suunnittelun ja muokkauksen. Se on erityisen hyödyllinen asiakkaille, jotka haluavat itse päivittää ja muokata markkinointimateriaalejaan joustavasti ilman syvällistä graafisen suunnittelun osaamista.

Jatkuva yhteistyö tarjoaa useita etuja. Se tulee yksittäistilauksia edullisemmaksi pitkällä aikavälillä, ja kun työskentelemme yhdessä säännöllisesti, pystyn syventymään yrityksesi brändiin ja tarpeisiin paremmin. Tämä luottamuksen ja ymmärryksen syventyminen johtaa tehokkaampaan ja kohdennetumpaan markkinointimateriaalien tuotantoon, joka resonoi vahvemmin kohderyhmäsi kanssa.

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse hanna@caston.fi!
Vastaan sinulle mahdollisimman pian.