Graafinen suunnittelu

Kattavat graafisen suunnittelun palvelut brändi-ilmeiden luomisesta taittotöihin. Kun tavoitteenasi on luoda materiaalia, joka heijastaa yrityksesi persoonaa, lisää asiakasuskollisuutta ja tehostaa myyntiä, olet oikeassa paikassa.

Palvelut

Graafisen suunnittelun avulla markkinointiviestisi muuttuvat visuaalisesti houkutteleviksi ja luottamusta herättäviksi kokonaisuuksiksi. 

Logo on yrityksesi visuaalinen allekirjoitus ja keskeinen elementti brändi-ilmeessäsi. Logosuunnittelu sisältää yksilöllisen väripaletin, typografian ja muut visuaaliset elementit, jotka määrittelevät yrityksesi identiteetin.  Logo toimitetaan tarvittavissa tiedostomuodoissa varmistaen, että se soveltuu monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin, kuten painotuotteisiin.

Laaja valikoima taittopalveluita painotuotteille, kuten esitteille, flyerille, julisteille ja lahjakorteille. Työt voivat vaihdella yksinkertaisista esitteistä monimutkaisempiin ja monisivuisiin julkaisuihin. Vaikka en itse tarjoa painopalveluita, autan mielelläni tarvittaessa sopivan painotalon valinnassa.

Visuaalisesti houkuttelevat ja tehokkaat printtimateriaalit, jotka palvelevat mainonnan ja markkinoinnin tarpeitasi. Käyntikortit, julisteet, flyerit, lahjakortit, ja muut mainosmateriaalit painovalmiina pdf-tiedostoina.

Persoonalliset piirroskuvitukset, kuvien muokkaukset ja infografiikat. Tutustu lisää palveluun täällä!

Verkkosivujen ilmeen freesaukset sekä kattavampi UX & UI-suunnittelu.

Esimerkkejä hinnoista

Näin edetään

1

Tarjous ja sopimus

Aloitamme keskustelemalla tarpeistasi ja toiveistasi, jonka jälkeen laadin sinulle yksityiskohtaisen tarjouksen. Kun olemme päässeet yhteisymmärrykseen palvelun ehdoista ja kustannuksista, allekirjoitamme sopimuksen, joka määrittelee yhteistyömme puitteet.

2

Alkukartoitus

Tässä vaiheessa syvennymme projektin yksityiskohtiin. Käymme läpi tavoitteet, kohderyhmät, toivotun visuaalisen ilmeen ja muut keskeiset seikat, jotka vaikuttavat lopputulokseen. Tämä varmistaa, että suunnittelutyö vastaa odotuksiasi ja brändisi vaatimuksia.

3

Muutoskierrokset

Suunnitteluprosessin aikana saat tarkastella luonnoksia ja antaa palautetta. Tämän pohjalta teen tarvittavat muutokset. Tyypillisesti projekti sisältää kaksi muutoskierrosta, mutta tarvittaessa voimme sopia lisäkierroksista.

4

Toimitus ja laskutus

Kun olet täysin tyytyväinen lopputulokseen, viimeistelen työt ja toimitan ne sinulle sovitussa formaatissa. Tämän jälkeen lähetän laskun palvelusta, ja projekti on virallisesti päättynyt.

Referenssejä

Eläinklinikka Katse

Brändin visuaalinen ilme

Corgiset

Suomen Welsh Corgi Seura ry:n jäsenlehden taitto

Fano

mm. Sisällöntuottajan inspiraatiokorttien ilme ja toteutus

Usein kysyttyä

Ohessa muutamia yleisimpiä kysymyksiä vastauksineen mutta kysyä saa aina lisää.

Projektiin sisältyy yleensä kaksi muutoskierrosta, mutta päätavoitteemme on aina asiakkaan täydellinen tyytyväisyys. Mikäli lopputulos ei vastaa odotuksiasi, teemme tarvittavat muutokset, jotta lopputulos on juuri sellainen kuin toivoit.

Käytämme pääasiassa Adobe Creative Cloud -ohjelmistoja, kuten Photoshopia, Illustratoria ja InDesignia niiden ammattimaisen tarkkuuden ja monipuolisuuden vuoksi. Asiakkaan toiveesta voimme kuitenkin käyttää myös Canvaa, mikäli haluatte itse pystyä helposti muokkaamaan ja hyödyntämään suunniteltuja pohjia tulevaisuudessa.

Tekijänoikeudet siirtyvät asiakkaalle projektin päätyttyä ja kaikkien palveluiden laskutuksen suoritettua. Tämä tarkoittaa, että voit vapaasti käyttää ja jäljentää lopullisia suunnitelmia ilman rajoituksia. Läpinäkyvyyden varmistamiseksi tämä ehto sisällytetään aina kirjallisesti sopimukseemme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse hanna@caston.fi!
Vastaan sinulle mahdollisimman pian.