Vetovoimaiset verkkosivut

Kun vierailija saapuu sivustollesi, sinulla on vain sekunteja aikaa tehdä vaikutus, joka kannustaa jatkamaan lukemista. Mikäli ensivaikutelma ei vakuuta, on riski menettää potentiaalinen asiakas kilpailijalle suuri. Sivustosi ulkonäöllä, äänellä ja käyttökokemuksella on merkitystä. Tavoitteenani on luoda esteettisesti miellyttäviä, kestäviä ja myyviä verkkosivuja, jotka tarjoavat erinomaisen käyttäjäkokemuksen jokaisella vierailulla.

Verkkosivu­palvelu sisältää aina

Toteutan verkkosivut, jotka palvelevat toiveitasi ja edistävät yrityksesi kasvua. Käytän pääsääntöisesti WordPress-julkaisualustaa, joka on tunnettu joustavuudestaan ja monipuolisuudestaan. Voit valita, luommeko kokonaan uuden sivuston vai päivitämmekö vanhan.

Verkkosivut, jotka heijastavat brändisi visuaalista identiteettiä. Mikäli et vielä omaa selkeää visuaalista ilmettä, voidaan se lisätä palveluun.

Panostus siihen, että sivuston navigointi on selkeää, sivurakenne looginen ja linkitykset toimivia. Hyvä käyttökokemus ei ainoastaan palvele asiakkaitasi, vaan tekee sivuston käytöstä vaivatonta. Selkeä viestintä ja toimintakehotukset pitävät kävijät ostopolulla.

Nykyään sivustoja käytetään yhä enemmän mobiililaitteilla, joten mobiiliystävällisyys on keskeinen osa sivuston käyttömukavuutta. Responsiivinen suunnittelu varmistaa, että sivustosi toimii saumattomasti kaikilla laitteilla.

Sivustolle rakennetaan perusta vahvalle hakukoneoptimoinnille. Käytössä on erityisesti kehitetty lisäosa, joka parantaa sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa.

Hinnat

Hinnat eivät ole kiveen hakattuja.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Näin sivusto­projekti etenee

1

Aloitus

Tässä vaiheessa tehdään tarjous ja sopimus. Suoritamme alkukartoituksen, jossa selvitetään tarpeesi, tyylitoiveesi, sivuston tavoite ja kohderyhmä. Kartoitamme myös tarvittavan sisällön laajuuden ja varmistamme, että webhotelli sekä domain ovat kunnossa tai autamme niiden hankinnassa.

2

Suunnittelu

Rakennan sivuston kehitysympäristössä, johon saat linkin jonka kautta voit seurata sivustoprojektin edistymistä.

3

Sisällön syöttö

Kun sivuston ilme ja rakenne on hyväksytty, lisätään sisällöt (tekstit ja kuvat) sivustolle.

4

Viimeistely ja julkaisu

Viimeistelen sivuston, suoritan perustason hakukoneoptimoinnin ja testaan toimivuuden. Sivusto siirretään lopulliseen osoitteeseensa ja julkaistaan. Saat julkaisun yhteydessä ohjeet pieniä päivityksiä varten, ja tarjoan 30 päivän ilmaisen tuen pieniä muutoksia varten. Tarvittaessa voimme sopia myös jatkuvasta kiinteähintaisesta ylläpidosta.

Referenssejä

Eläinklinikka Katse

2023

JHK-Koneistus

2020

Voimistaja

2020

Usein kysyttyä

Ohessa muutamia yleisimpiä kysymyksiä vastauksineen mutta kysyä saa aina lisää.

Kyllä, autan mielelläni painotalon kilpailuttamisessa ja valinnassa. Varmistan, että saat parhaan mahdollisen laadun ja hinta-laatusuhteen painotuotteillesi, olipa kyseessä pieni tai suuri painos.

Canva on käyttäjäystävällinen graafisen suunnittelun työkalu, joka mahdollistaa visuaalisten materiaalien, kuten sosiaalisen median postausten, mainosten ja esitteiden nopean suunnittelun ja muokkauksen. Se on erityisen hyödyllinen asiakkaille, jotka haluavat itse päivittää ja muokata markkinointimateriaalejaan joustavasti ilman syvällistä graafisen suunnittelun osaamista.

Jatkuva yhteistyö tarjoaa useita etuja. Se tulee yksittäistilauksia edullisemmaksi pitkällä aikavälillä, ja kun työskentelemme yhdessä säännöllisesti, pystyn syventymään yrityksesi brändiin ja tarpeisiin paremmin. Tämä luottamuksen ja ymmärryksen syventyminen johtaa tehokkaampaan ja kohdennetumpaan markkinointimateriaalien tuotantoon, joka resonoi vahvemmin kohderyhmäsi kanssa.

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse hanna@caston.fi!
Vastaan sinulle mahdollisimman pian.