Ulkoista sivujen ylläpito

Verkko­sivujen
yllä­pito­palvelu

Tekemiini verkkosivuihin kuuluu aina yhden (1) kuukauden tuki sekä kirjalliset ohjeet ylläpitoon. Mikäli haluat ulkoistaa ylläpidon ja saada apua esimerkiksi sivuston hakukoneoptimointiin, voimme jatkaa yhteistyötä myös ylläpidon muodossa.

WordPress on yksi maailman suosituimpia sisällönhallintajärjestelmiä, joka tarjoaa monipuolisen pohjan verkkosivustojen luomiseen ja ylläpitoon. Vaikka WordPress on suhteellisen helppokäyttöinen, ei sitä kuitenkaan kannata jättää ns. ”oman onnensa nojaan”.

Miksi WordPress -sivut tarvitsee ylläpitoa?

Koska WordPress on suosittu ja laajalti käytetty, on se alttiina myös tietoturvauhille. Päivittämällä WordPressin lisäosineen säännöllisesti aina uusimpiin versioihin, minimoit samalla tietoturvariskejä.

WordPress kehittyy jatkuvasti ja uusia päivityksiä julkaistaan säännöllisesti. Päivitykset sisältävät usein korjauksia virheisiin, parannuksia suorituskykyyn ja uusia ominaisuuksia. Pitämällä päivitykset ajantasalla, varmistat myös että sivustollasi käytetyt teemat ja lisäosat ovat yhteensopivia ja täten toimivia. 

Vaikka yrittäisitkin pitää WordPress-sivuston turvallisena, aina on riski että jotain menee pieleen. Sivusto voi kaatua, tietoja kadota tai jokin virheellinen toimenpide aiheuttaa ongelmia. Varmista siis, että sivustosta otetaan varmuuskopio talteen säännöllisesti, jotta sen voi palauttaa tarvittaessa.

Hyvä suorituskyky on tärkeää verkkosivuston käyttäjäkokemuksen kannalta. Suorituskykyä optimoimalla nopeutetaan esimerkiksi latausaikoja, kuvia ja parannetaan yleistä käyttäjäkokemusta.

Avaimet parempiin SEO

Kuten muissakaan markkinointikanavissa, pelkkä läsnäolo harvoin riittää — etenkin jos potentiaaliset asiakkaat eivät edes löydä sivustollesi. 

Hakukoneoptimoinnista huolehdin jo sivuston rakennusvaiheessa. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi hakukoneoptimointia on kuitenkin syytä tehdä aktiivisesti myös jatkossa. 

”Kasvu-ylläpitopaketeissa” olen apuna kehittämässä sivuston hakukoneoptimointia myös julkaisun jälkeen.

Paljonko sivujen ylläpito maksaa?

Ylläpidon hinta

Perus

Yksinkertainen WordPress-sivuston ylläpitopaketti, jolla turvataan sivuston toimivuus.
35 / kuukausi + alv
  • WordPressin, teemojen ja lisäosien päivitykset joilla varmistetaan, että sivusto käyttää aina uusimpia ja turvallisimpia versioita.
  • Säännölliset varmuuskopiot talteen sivustostasi! Näin sivuston voi palauttaa nopeasti, jos jotain on mennyt ns. ”rikki”.
  • Pienet päivitykset tarvittaessa, max 1h / kk. Tämä voi olla esimerkiksi yhteystietojen/aukioloaikojen päivitystä tai muiden tiedotteiden lisäämistä. Yli menevät työt 60 € / h.

Kasvu

Sisältää samat asiat kuin ”peruspaketti” jonka lisäksi tukea hakukoneoptimointiin ja sivuston liikenteen seuraamiseen.
alk 85 / kuukausi + alv
  • Vinkit (ja tarvittaessa toimenpiteet) hakukoneoptimoinnin kehittämiseen.
  • Analytiikka ja seuranta sekä raportointi, jolla voit seurata sivuston suorituskykyä, kävijämääriä ja käyttäytymistä sekä muita tärkeitä mittareita, joista on hyötyä myös hakukoneoptimoinnissa ja markkinoinnissa.

FAQ

01.

Voinko tehdä WordPress -sivujen ylläpitoa itse?

Kyllä, voit tehdä perusylläpidon itse, kuten päivitykset ja sisällön päivittämisen. Monet yritykset kuitenkin valitsevat ulkoistaa ylläpidon ammattilaisille varmistaakseen sivuston optimaalisen toiminnan.

02.

Kuinka usein WordPress-sivuston ylläpito tulisi tehdä?

Ylläpito tulisi tehdä säännöllisesti, mieluiten kuukausittain tai tarvittaessa useammin. Päivityksiä ei tulisi jättää väliin, koska ne ovat keskeisiä sivuston turvallisuuden ja suorituskyvyn kannalta.