Verkko­sivujen yllä­pito­palvelu

Tekemiini verkkosivuihin kuuluu aina yhden (1) kuukauden tuki sekä kirjalliset ohjeet ylläpitoon. Mikäli haluat ulkoistaa ylläpidon ja saada apua esimerkiksi sivuston hakukoneoptimointiin, voimme jatkaa yhteistyötä myös ylläpidon muodossa.

Miksi sivusto tarvitsee ylläpitoa?

Turvallisuus

Koska WordPress on suosittu ja laajalti käytetty, on se alttiina myös tietoturvauhille. Päivittämällä WordPressin lisäosineen säännöllisesti aina uusimpiin versioihin, minimoit samalla myös turvallisuusriskejä.

Varmuuskopiointi

Vaikka yrittäisit pitää sivustosi turvassa, on aina riski, että jokin menee pieleen. Sivusto voi kaatua, tiedot kadota tai jokin virheellinen toimenpide aiheuttaa ongelmia. Varmista siis, että sivustosta otetaan varmuuskopiot säännöllisesti, jotta ne voi palauttaa tarvittaessa.

Palvelu­paketit

Toistaiseksi tekemilleni verkkosivustoille on mahdollisuus tilata ”peruspaketti” ylläpitoon toimivuuden varmistamiseksi.

Mikäli haluat palvelun, johon sisältyy myös analytiikan seurantaa, jatkokehitystä sekä hakukoneoptimointia, pyydä tarjous tai tutustu kuukausimaksullisiin kotisivuihin!

tekemieni sivustojen

Ylläpitopalvelu 35 € / kk

Hintaan lisätään alv 24%

01

Päivitykset

WordPressin, teemojen ja lisäosien päivitykset, joilla varmistetaan, että sivusto käyttää aina uusimpia ja turvallisimpia versioita.

02

Varmuuskopiointi

Säännölliset varmuuskopioinnit sivustostasi! Näin sivuston voi palauttaa helposti takaisin, jos jotain on mennyt ”rikki”.

03

Muutostyöt

Pienet päivitykset (max 1h/kk) esimerkiksi tiedotteiden tai aukioloaikojen muutoksiin. Yli menevät työt 65 € / tunti.

Avaimet parempiin hakutuloksiin

Pelkkä läsnäolo harvoin riittää, jos potentiaaliset asiakkaat eivät löydä sivustollesi.

Kuten muissakaan markkinointikanavissa, pelkkä läsnäolo harvoin riittää — etenkin jos potentiaaliset asiakkaat eivät edes löydä sivustollesi. 

Hakukoneoptimoinnista huolehdin jo sivuston rakennusvaiheessa. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi hakukoneoptimointia on kuitenkin syytä tehdä aktiivisesti myös jatkossa. 

”Kasvu-ylläpitopaketeissa” olen apuna kehittämässä sivuston hakukoneoptimointia myös julkaisun jälkeen.

Usein kysytyt kysymykset

Mikäli palvelusta heräsi kysymyksiä, joihin et saa tästä vastauksia – ota yhteyttä, vastaan niihin mielelläni!

Kyllä, voit tehdä perusylläpitoa myös itse! Monet yrittäjät/yritykset valitsevat kuitenkin ulkoistaa ylläpidon varmistaakseen optimaallisen toiminnan ja säästääkseen aikaansa omaan ydintekemiseensä.

Ylläpitoa tulisi tehdä säännöllisesti, mieluiten kuukausittain tai useammin. Päivityksiä ei tulisi jättää väliin, sillä ne ovat keskeisiä sivuston toimivuuden ja turvallisuuden kannalta.

Yhteydenotto

Hanna Heinonen

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!
Vastaan sinulle mahdollisimman pian.