logon tunnus vaalea

Tekemieni WordPress-sivustojen

Verkkosivujen ylläpitopalvelu

Tekemiini verkkosivuihin kuuluu aina yhden (1) kuukauden tuki sekä kirjalliset ohjeet ylläpitoon. Mikäli haluat ulkoistaa ylläpidon ja saada apua esimerkiksi sivuston jatkuvaan hakukoneoptimointiin, voimme jatkaa yhteistyötä myös ylläpitopalvelun muodossa!

Miksi WordPress-sivut tarvitsee ylläpitoa?

WordPress on yksi maailman suosituimpia sisällönhallintajärjestelmiä, joka tarjoaa monipuolisen pohjan verkkosivustojen luomiseen ja ylläpitoon. Vaikka WordPress on suhteellisen helppokäyttöinen, ei sitä kuitenkaan kannata jättää ns. ”oman onnensa nojaan”.

Turvallisuus

Koska WordPress on suosittu ja laajalti käytetty, on se alttiina myös tietoturvauhille. Päivittämällä WordPressin lisäosineen säännöllisesti aina uusimpiin versioihin, minimoit samalla tietoturvariskejä.

Päivitykset ja yhteensopivuus

WordPress kehittyy jatkuvasti ja uusia päivityksiä julkaistaan säännöllisesti. Päivitykset sisältävät usein korjauksia virheisiin, parannuksia suorituskykyyn ja uusia ominaisuuksia. Pitämällä päivitykset ajantasalla, varmistat myös että sivustollasi käytetyt teemat ja lisäosat ovat yhteensopivia ja täten toimivia. 

Varmuuskopiot

Vaikka yrittäisitkin pitää WordPress-sivuston turvallisena, aina on riski että jotain menee pieleen. Sivusto voi kaatua, tietoja kadota tai jokin virheellinen toimenpide aiheuttaa ongelmia. Varmista siis, että sivustosta otetaan varmuuskopio talteen säännöllisesti, jotta sen voi palauttaa tarvittaessa.

Suorituskyky ja optimointi

Hyvä suorituskyky on tärkeää verkkosivuston käyttäjäkokemuksen kannalta. Suorituskykyä optimoimalla nopeutetaan esimerkiksi latausaikoja, kuvia ja parannetaan yleistä käyttäjäkokemusta.

 

Ylläpitopaketti

Perus, alkaen 35 € / kk

Yksinkertainen WordPress-sivuston ylläpitopaketti, jolla turvataan sivuston toimivuus.

  • WordPressin, teemojen ja lisäosien päivitykset joilla varmistetaan, että sivusto käyttää aina uusimpia ja turvallisimpia versioita.
  • Säännölliset varmuuskopiot talteen sivustostasi! Näin sivuston voi palauttaa nopeasti, jos jotain on mennyt ns. ”rikki”.
  • Pienet päivitykset tarvittaessa, max 1h / kk. Tämä voi olla esimerkiksi yhteystietojen/aukioloaikojen päivitystä tai muiden tiedotteiden lisäämistä.

Ylläpitopaketti

Kasvu, alkaen 85 € / kk

Kasvu-ylläpitopaketti sisältää samat asiat kuin ”peruspaketti” jonka lisäksi tukea hakukoneoptimointiin ja sivuston liikenteen seuraamiseen.

  • Vinkit (ja tarvittaessa toimenpiteet) hakukoneoptimoinnin kehittämiseen.
  • Analytiikka ja seuranta sekä raportointi, jolla voit seurata sivuston suorituskykyä, kävijämääriä ja käyttäytymistä sekä muita tärkeitä mittareita, joista on hyötyä myös hakukoneoptimoinnissa ja markkinoinnissa.