Tilaa uutiskirjesarja

24+1 vinkkiä verkkosivuille!

Haluatko saada suoraan sähköpostiisi 24+1 vinkkiä siitä, kuinka voit tehokkaammin hyödyntää omia nettisivujasi myynnin ja markkinoinnin tukena?

Miksi sivujen kehittäminen kannattaa?

Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi avaat oven arvokkaaseen tietoon ja käytännön vinkkeihin, jotka auttavat sinua kehittämään verkkosivujasi myynnin ja markkinoinnin tueksi! Jatkuvan kehityksen avulla voit parantaa muun muassa sivuston käyttäjäystävällisyyttä, tehostaa asiakashankintaa, kasvattaa konversioprosentteja, lisätä brändin näkyvyyttä, vahvistaa yrityksen luotettavuutta ja houkutella potentiaalisia asiakkaita.

Aiheet

Kirjeissä tarkastellaan erilaisia tapoja parantaa omien verkkosivujen käyttäjäystävällisyyttä myynnin ja markkinoinnin tukena. Olen pyrkinyt valitsemaan aiheet ja sisällöt niin, että niihin voivat tarttua mahdollisimman monipuolisesti erilaiset yrittäjät – oli kyseessä sitten verkkokauppias tai palveluntarjoaja.

Tilaa 24+1 vinkkiä!

Täytä  lomake ja tilaa 24+1 vinkkiä suoraan sähköpostiisi!

Samalla liityt uutiskirjeiden tilaajalistalle, jolle saatan silloin tällöin lähettää myös muita verkkosivuihin ja markkinointiin liittyviä vinkkejä sekä tiedotteita ja markkinointiviestejä omasta yritystoiminnastani.

Aiheet

Uutiskirjesarja sisältää asiaa mm. seuraavista aiheista. 

#07

Käyttäjä­kokemus

Verkkosivujen käyttäjäystävällisyydellä tarkoitetaan sitä, kuinka helposti ja mukavasti kävijät voivat navigoida ja käyttää sivustoa. Kuinka siihen omilla sivuilla voidaan vaikuttaa?

#16

Sivuston kävijät liideiksi

Käydään läpi erilaisia tapoja, joilla sivuston satunnaiset vierailijat voidaan saada ”liideiksi”.

#25

Edulliset työkalut markkinointiin

Paljastan omat suosikkini ilmaisista/pienen budjetin työkaluista markkinoinnin parissa!

Usein kysytyt kysymykset

Vinkkejä saat suoraan sähköpostitse kerran viikossa!

Jokaisen kirjeen lopussa on linkki, jonka kautta kirjeiden tilauksen voi perua halutessaan. 

Tilaamalla uutiskirjesarjan (24+1 vinkkiä verkkosivuille) liityt samalla uutiskirjetilaajien listalle. Saatan silloin tällöin lähettää tilaajille myös muita verkkosivuihin ja muuhun markkinointiin liittyviä vinkkejä tai omaan yritystoimintaani liittyviä tiedotteita/markkinointiviestejä.