Värillinen logo, kokonainen

Hanna Heinonen Photography

Tampere, Finland

Eläinalan yrityksille

Yksityisille

Median toimeksiantoina

Olen Hanna Heinonen ja valokuvaajana vahvuuteni  on dokumentaarinen valokuvaus luonnonvaloa hyödyntäen. Dokumentaarisessa valokuvauksessa asiat taltioidaan kuviin juuri kuten ne ovat tapahtuneet. Siksi esimerkiksi tapahtumien ja juhlien kuvakattauksiin saadaan mukaan valtavasti tunteita ja tilanteita.

 Yrittäjänä Caston Visualsin takana missioni on helpottaa asiakkaiden työtaakkaa, pelastaa päiviä sekä piristää markkinointiviestintää pukien sanojasi kuviksi, väreiksi ja mieleen jääviksi kokonaisuuksiksi. Autan mielelläni mm. yrityksesi markkinointiviestinnän ilmeen suunnittelussa sekä toteutuksessa!

Palvelut

Hevoset & koirat

Omaan vahvan taustan hevosten ja koirien parissa. Siksi tuon mielelläni esille niiden parhaita puolia kuviin ja osaan toimia kärsivällisesti niiden parissa.

Urheilukuvaus

Urheilukuvauksen hektisyys ja tunnelmat ovat yksi suosikkiaiheitani kameran edessä. Minulla on useamman vuoden kokemus myös kuvien toimittamisesta "uutisajassa".

Hääkuvaus

Esimerkiksi koko päivän kuvauksena aamuvalmisteluista illan bileisiin - kattava paketti kuvia, joiden kautta tunnelmiin voi palata aina uudelleen.

”Heinonen on menestynyt tehtävässään kiitettävästi myös vaativissa olosuhteissa. Hän on kuvaajana loistava – kunnianhimoinen, monipuolinen, näkemyksellinen ja taitava. Hän pystyy työskentelemään nopeasti ja tehokkaasti paineen alla. Heinosella on hieno turnauskestävyys, mikä on käynyt ilmi mm. suurtapahtumien tallentamisessa kuvina aamusta iltaan. Heinonen työskentelee kiitettävän itsenäisesti, vastuullisesti ja oma-aloitteisesti.”
S. Holma
Viestintäpäällikkö, SRL

Ajankohtaista

Yhteistyössä

Toimin seuraavien tahojen säännöllisenä yhteistyökumppanina – markkinoinnin toimijana, graafisena suunnittelijana ja valokuvaajana. 
Kiinnostaako yhteistyö? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Värillinen logo, kokonainen

Hanna Heinonen
Y-tunnus 2772942-4

Parhaiten olen tavoitettavissa sivuston yhteydenottolomakkeen sekä sähköpostin kautta.