fbpx

Hanna Heinonen Photography

Kuvausvuodet ovat täyttyneet pääasiassa ratsastustapahtumista mutta kuvaan mielelläni monipuolisesti urheilua niin seuroille, medialle kuin urheilijan omaan markkinointiinkin. 

Urheilukuvauksen lisäksi olen käytettävissä hevosten ja koirien kuvuksissa sekä juhla- ja tapahtumakuvauksiin tai kun tarvitsette kuvia eläinalan markkinointiin. 

Olen Hanna Heinonen, yrittäjä Caston Visualsin takana ja missioni on helpottaa asiakkaiden työtaakkaa, pelastaa päiviä sekä piristää markkinointiviestintää pukien sanojasi kuviksi, väreiksi ja mieleen jääviksi kokonaisuuksiksi. Autan mielelläni mm. yrityksesi markkinointiviestinnän ilmeen suunnittelussa sekä toteutuksessa!

Vahvuuteni on visuaalisessa markkinoinnissa ja palveluuni nivoutuu myös graafinen suunnittelu. Kattavan palvelun takaamiseksi minulla on laaja verkosto, jota voimme tarvittaessa hyödyntää suurempien kokonaisuuksien hallitsemiseksi.

Hevoset ja koirat

Lemmikkikuvaukset miljöössä 

Yritykset, yhdistykset, media

xxx

Häät ja tapahtumat

Dokumentaarista hää- ja tapahtumakuvausta

Portfolio

Yhteistyössä

Toimin seuraavien tahojen säännöllisenä yhteistyökumppanina - markkinoinnin toimijana, graafisena suunnittelijana tai valokuvaajana.
”Heinonen on menestynyt tehtävässään kiitettävästi myös vaativissa olosuhteissa. Hän on kuvaajana loistava – kunnianhimoinen, monipuolinen, näkemyksellinen ja taitava. Hän pystyy työskentelemään nopeasti ja tehokkaasti paineen alla. Heinosella on hieno turnauskestävyys, mikä on käynyt ilmi mm. suurtapahtumien tallentamisessa kuvina aamusta iltaan. Heinonen työskentelee kiitettävän itsenäisesti, vastuullisesti ja oma-aloitteisesti.”
S. Holma
Viestintäpäällikkö, SRL

Blogi

Mikä on tawk.to?
05 January 2021
Lue
Kotisivut hierojalle
14 December 2020
Lue
Kuvausvuosi 2020
18 November 2020
Lue