Myynnin ja markkinoinnin tuki

Markkinointiassistenttipalvelu on apunasi aina brändin hallinnasta arkisiin markkinointitoimenpiteisiin. Valitun tuntimäärän voit käyttää esimerkiksi markkinointimateriaalien päivittämiseen ja ylläpitoon, verkkosivujen kehitykseen tai somekanavien päivittämiseen. 

Miksi markkinointi­assistentti?

Arkinen apu markkinointiin

Markkinointiassistentin avulla pidät pyörät pyörimässä vaikka keskittyisit itse muihin liiketoimintasi osa-alueisiin. Parannetaan yhdessä asiakaskokemusta, tasoitellaan digitaalista ostopolkua, kehitetään brändiä, vauhditetaan jälkimarkkinointia ja luodaan kampanjoita, joilla tavoitetaan uusia potentiaalisia kampanjoita. 

On aika tehdä markkinoinnista helpompaa.

Apu ja tuki uuden kehittämiseen

Onko sinulla palvelu tai tuote, joka on vasta ajatuksen tasolla tai odottaa lanseerausta? Tai halu kehittää jo olemassa olevia tuotteita/palveluja eteenpäin? Olen mielelläni mukana ja apunasi tällä matkalla! 

Palvelu­paketit

Hintoihin lisätään alv 24%.

Jokainen asiakkuus on erilainen ja työtunnit voidaan käyttää esimerkiksi brändin hallintaan ja kehittämiseen, markkinointimateriaalien päivittämiseen, hakukoneoptimointiin, sisällöntuotantoon tai sosiaalisen median päivittämiseen. 

Sopimukset ovat määräaikaisia ensimmäisen kolme kuukautta, jonka jälkeen jatkuu kuukausi kerrallaan toistaiseksi voimassa olevana. Irtisanomisaika on 1kk. 

Perus

Pienemmän mutta säännöllisen avun paketti.
380 kuukaudessa
  • Sisältää 4 tuntia töitä kuukaudessa.
  • Lisätunnit tarvittaessa 65 € / tunti

Kasvu

Pitää pyörät pyörimässä ja apunasi pari tuntia viikossa.
680 kuukaudessa
  • Sisältää 8 tuntia töitä kuukaudessa (myös brändin hallintaa).
  • Lisätunnit tarvittaessa 65 € / tunti

Työkaveri

Työkaverisi yhtenä päivänä viikossa tai tunnit useammalle päivälle jaettuna
1200 kuukaudessa
  • Sisältää 20 tuntia töitä kuukaudessa (myös brändin hallintaa).
  • Lisätunnit tarvittaessa 65 € / tunti

Hanna Heinonen

Markkinointiviestinnän monipuolisuus on aina ollut niin houkutteleva, etten vuosienkaan jälkeen ole osannut päättää mitä tekisin kaikista mieluiten. Siksi olen apunasi sen suunnittelusta toteutukseen, oli kyseessä sitten verkkosivujen kehittäminen, markkinointimateriaalien tuottaminen tai esimerkiksi brändikuvapankin kasvattaminen. 

Pitkäaikaisimmat yhteistyöt ovat tällä hetkellä jäsenlehden taiton ja sosiaalisen median sisällöntuotannon parissa. Näyttävimmät työt taas Suomen suurimman tapahtuma-areenan led-pinnoilla.

En pelkää haasteita enkä tutustua uusiin (itselleni vielä tuntemattomiin) toimialoihin. Parhaimmillaan olen, kun saan työskennellä eteenpäin ajatellen, uutta luoden ja tavoitteesta toiseen. 

Olisiko teillä tarvetta markkinointiassistentille?

Usein kysytyt kysymykset

Mikäli palvelusta heräsi kysymyksiä, joihin et saa tästä vastauksia – ota yhteyttä, vastaan niihin mielelläni!

Kuukausittaisen raportoinnin avulla seurataan markkinointistrategian tehokkuutta ja tehdään tarvittaessa muutoksia. Saatte myös selkeän kuvan siitä, mitä saavutuksia markkinoinnin toimenpiteet ovat tuottaneet.

Joustavuus on tärkeää! Palvelupaketteja voidaan räätälöidä sisällön ja tuntimäärien osalta tarpeen mukaan.

Yhteydenotto

Hanna Heinonen

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!
Vastaan sinulle mahdollisimman pian.