fbpx

Vetävät verkkosivut yritykselle

Kun kävijä klikkaa kotisivuillesi, sinulla on vain muutama sekunti aikaa vakuuttaa hänet siitä, että lukemista kannattaa jatkaa. Jos epäonnistut ensivaikutelmassa, menetät asiakkaan kilpailijalle. Siksi ei ole samantekevää, miltä sivustosi näyttää, kuulostaa ja tuntuu. 

Asia on oikeastaan aika yksinkertainen: tyylikkäät ja toimivat nettisivut näkyvät euroina viivan alla. Siksi Caston Visualsin päämäärä on tehdä paitsi kaunista ja kestävää, myös myyvää ja helppokäyttöistä – ja aina asiakaskokemuksen näkökulmasta.

Toiveiden mukaiset WordPress-kotisivut – myös sisällöt valmiiksi tuotettuna

Yksi haluaa maltillista ja hillittyä, toinen erottuvaa ilotulitusta. Toteutan toiveidesi mukaiset ja mutkattomasti toimivat verkkosivut kasvusi vauhdittamiseen. Rakennan verkkosivut pääosin WordPress-julkaisujärjestelmällä, joka on lajissaan yksi maailman suosituimmista joustavuutensa ja monipuolisuutensa ansiosta. Kokonaan uutta tai vanhan freesausta – sinä päätät.    

Voit tuottaa sivuston tekstisisällöt itse tai tehdä hommasta itsellesi vielä helpompaa. All Inclusive -kokonaisratkaisussa tekstisuunnittelija luo myyvät tekstit puolestasi, eikä sinun tarvitse kuin varata hetki sisältöhaastattelulle. 

Tekstisuunnittelussa yhteistyökumppanina toimii Nominia Creativen Saara Salminen.

Artboard 1

Visuaalisuus

Viimeistelty ja houkutteleva visuaalinen ilme on ensivaikutelman perusta. Nettisivut rakennetaan brändisi visuaalista ilmettä mukaillen. Jos sellaista ei ole, voimme tehdä myös sille asialle jotain.

Artboard 1

Käyttökokemus

Selkeä navigointi, looginen sivurakenne ja toimivat linkitykset ovat paitsi hyvää asiakaspalvelua, myös mutkattomat käyttää. Kun kävijöitä ohjataan selkeällä viestinnällä ja toimintokehotteilla, he pysyvät tukevasti ostopolulla.

Artboard 1

Responsiivisuus

Sivustoja selataan entistä enemmän mobiililaitteilla, ja siksi mobiiliystävällisyys on tärkeä osa käyttömukavuutta. Myös hakukoneet arvostavat mutkattomasti toimivaa mobiiliversiota. Responsiivinen sivusto taipuu kaikille laitteille kuin itsestään.

Artboard 1

Hakukoneoptimointi

Näkyvyyden kivijalka valetaan sivuston rakennusvaiheessa. Jokaiseen sivuprojektiin kuuluu perustason hakukoneoptimointi erillisen lisäosan avulla. Voit tilata kauttani myös tekstisuunnittelijan luomat, hakukoneystävälliset tekstisisällöt, joiden avulla Google bongaa sivusi entistä tehokkaammin.

NETTISIVUPAKETIT

OnePage

pelkkä etusivu

490 € + alv

  • esim. käyntikorttisivuksi

Lavastaja

etusivu + 1-3 sivua

790 € + alv

  • Etusivu ja max 3 sisältösivua

Luotsi

etusivu + 4-6 sivua

1180 € + alv

  • Etusivu ja max 6 sisältösivua

Laatupäällikkö

etusivu + vähintään 7 sivua

alkaen 1300 € + alv

  • Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
logon värillinen tunnus, pieni.

Kuinka työ etenee?

Nettisivujen rakentaminen kulkee tavallisimmin alla olevien askelmerkkien mukaan. Jokainen projekti on omanlaisensa, joten reitiltä voidaan tarvittaessa myös poiketa.

Alkukartoitus
Alkukartoituksessa innostumme projektistasi yhdessä. Käydään läpi, mitä kaikkea tarvitset ja millaisesta tyylistä pidät. Mikä on sivujesi tavoite ja ketkä ovat kohderyhmääsi? Kuinka laajaa kokonaisuutta tarvitset ja mitä kaikkea ehdottomasti pitää olla?
Domain ja webhotelli
Jotta kotisivuprojektisi etenee napakasti aikataulussaan, webhotelli ja domain on hyvä hankkia ajoissa. Jos homma on jo hoidossa, tarvitsen vain tunnukset hallintapaneeliin. Jos tarvitset apua, hoidan tarvittaessa kaiken puolestasi.
Visuaalisen ilmeen suunnittelu
Rakennan sivusi kehitysympäristössä, jossa voit seurata sivustosi kehittymistä. Kun olet tyytyväinen visuaaliseen ilmeeseen, aloitetaan sivuston rakentaminen sen pohjalta.
Sisällön suunnittelu
Kun ilme on löydetty, sijoittelen toimittamasi sisällön (tekstit, kuvat) sivuille. Jos olet tilannut All Inclusive -kokonaisratkaisun, tekstisuunnittelija kirjoittaa myyvät tekstit puolestasi sisältöhaastattelun pohjalta.
Viimeistely ja julkaisu
Lopuksi sivusto viimeistellään, ja sille tehdään perustason hakukoneoptimointi. Sivusto testataan toimivaksi, siirretään oikealle osoitteelleen ja julkaistaan hyväksynnästäsi. Julkaisun yhteydessä saat myös kirjalliset ohjeet pienten päivitysten tekemiseen itse.
Julkaisun jälkeen
Julkaisun jälkeen et jää yksin. Julkaisun jälkeen varmistan, että sivustosi toimii ja palvelee tarkoitustaan. Saat pienet muutostarpeet päivitettyä maksutta 30 päivän ajan*. Voit sopia kanssani myös kiinteähintaisesta ylläpidosta.

Ylläpitopaketti

Kun aikasi tai kiinnostuksesi ei riitä sivuston ylläpitoon, voit ostaa lisäksi ylläpitopaketin haluamallasi sisällöllä. Ylläpitopakettiin voi kuulua esim. 

  • Julkaisujärjestelmän päivitykset
  • Lisäosien ja tietoturvan päivitykset
  • Sisältöpäivitykset
  • Muu tekninen tuki 

Hinta alk. xx

Tekemiäni sivustoja

”Nominia Creativen Saara ja Caston Visualsin Hanna, oli ehdottomasti itselleni paras valinta kotisivujeni tekijöiksi! Itselläni ei ollut kovin vahvaa ajatusta, että mitä kaikkea sieltä kotisivuilta pitäisi löytyä, tai millainen visuaalinen ilme olisi hyvä. Nekin ajatukset, joita itsellä oli, oli jotenkin vaikea pukea sanoiksi, mutta erinomaisesti nämä naiset sai ajatuksistani kiinni. Parin palaverin ja muutaman sähköpostin taktiikalla löytyi sopiva väri- ja kuvamaailma, sekä tietenkin Saaran mielikuvia herättävät tekstit, jotka hän koosti haastattelun pohjalta.

Hanna sai hienosti kiinni siitä ilmeestä, jota päässäni ajattelinkin. Ihana yllätys oli, kun hän oli itse piirtäny palvelukuvakkeissa olevat kuvat. Molemmat näistä naisista ovat sellaisia, joiden puoleen tulen kääntymään tulevaisuudessakin ja suosittelen ehdottomasti muillekin, jotka haluavat aivan uudet sivut, päivittää tekstit tai raikastaa jo käytössä olevan sivuston!”

Ota yhteyttä

värillinen tunnus

Hanna Heinonen
Y-tunnus 2772942-4
hanna(a)caston.fi
sijaintina Tampere | toimialueena koko Suomi

Parhaiten olen tavoitettavissa sivuston alanurkan ”tawk.to-painikkeen” sekä sähköpostin kautta.

LUE Myös