fbpx

Kotisivut hierojalle

Toteutamme kotisivupaketteja yhteistyössä Nominia Creativen (Saara Salminen) kanssa ja syksyllä 2020 uudet sivut tämän yhteistyön tuloksena julkaistiin Rentouttamolle, joka tarjoaa kokonaisvaltaista kehonhuoltoa Forssassa.. 

Hanna Heinonen

Rentouttamon sivuja lähdettiin kokoamaan mielenkiintoinen sisältö ja persoonallinen ulkonäkö mielessä. ”Munakoison” väri valikoitui toimitilan takaseinästä, vaaleanvihreä Rentouttamon logosta. Tekstisisältöä jaettiin erilaisiin lohkoihin ja lokeroihin, jolloin myös palvelusivuille upotettuja tietoiskuja saatiin korostetusti esille. 

”Hanna sai hienosti kiinni siitä ilmeestä, jota päässäni ajattelinkin. Ihana yllätys oli, kun hän oli itse piirtäny palvelukuvakkeissa olevat kuvat. ”

All Inclusive nettisivut hierojalle.

Kiinnostaisiko sinua kokonaisvaltainen kotisivupaketti?

Toteutamme Nominia Creativen kanssa nettisivut toiveidenne mukaan. Nominia Creativen Saara vastaa nettisivujen tekstisisällöstä toteuttaen myyvät tekstit, minä brändinne mukaisen ilmeen. 

Kokonaisvaltainen kotisivupaketti sopii sekä sivujaan uudistavalle että täysin uusia nettisivuja tarvitsevalle. 

Pyydä tarjous sähköpostitse tai alanurkassa olevan yhteydenotto-painikkeen kautta!

Nominia Creativen Saara ja Caston Visualsin Hanna, oli ehdottomasti itselleni paras valinta kotisivujeni tekijöiksi! Itselläni ei ollut kovin vahvaa ajatusta, että mitä kaikkea sieltä kotisivuilta pitäisi löytyä, tai millainen visuaalinen ilme olisi hyvä. Nekin ajatukset, joita itsellä oli, oli jotenkin vaikea pukea sanoiksi, mutta erinomaisesti nämä naiset sai ajatuksistani kiinni.

Parin palaverin ja muutaman sähköpostin taktiikalla löytyi sopiva väri- ja kuvamaailma, sekä tietenkin Saaran mielikuvia herättävät tekstit, jotka hän koosti haastattelun pohjalta. Hanna sai hienosti kiinni siitä ilmeestä, jota päässäni ajattelinkin. Ihana yllätys oli, kun hän oli itse piirtäny palvelukuvakkeissa olevat kuvat. Molemmat näistä naisista ovat sellaisia, joiden puoleen tulen kääntymään tulevaisuudessakin ja suosittelen ehdottomasti muillekin, jotka haluavat aivan uudet sivut, päivittää tekstit tai raikastaa jo käytössä olevan sivuston!”

05 tammikuu 2021
Mikä on tawk.to? Sivustoni oikeassa alanurkassa on kupla yhteydenotolle, mahdolliselle live-chatille....
Read More
14 joulukuu 2020
Kotisivut hierojalle Toteutamme kotisivupaketteja yhteistyössä Nominia Creativen (Saara Salminen) kanssa...
Read More
18 marraskuu 2020
Kuvausvuosi 2020 Varmasti sanomattakin selvää, että tapahtumakuvauksiin keskittyneen...
Read More
Mikä on tawk.to?
Lue lisää
Kuvausvuosi 2020
Lue lisää