Pienenkin kannattaa brändätä

Yhtenäinen brändi-ilme on kuin yrityksesi kasvot – se auttaa kohtaamaan yleisön aina yhtä tuttuna ja tunnistettavana. Parhaimmillaan brändi-ilme on tehokas erottautumiskeino, jossa yrityksesi ydin on ensin puettu mieleenpainuviksi visuaalisiksi elementeiksi ja kuljetettu sitten yhdenmukaisena läpi yrityksesi markkinointiviestinnän. 

Viimeistelyllä visuaalisella ilmeellä on monta ominaisuutta, jotka vauhdittavat brändin menestystä: luot sillä luottamusta, syvennät laatumielikuvaa ja kasvatat tunnistettavuutta. Toistuvuus eri ympäristöissä on taika, joka varmistaa mieleenpainuvuuden. Kauneutta ja näyttävyyttäkin merkittävämpää on, että viimeistelty brändi-ilme tuo enemmän euroja viivan alle. Siksi pienenkin kannattaa brändätä.

Brändi-ilme

Visualisoidaan brändisi ydin, arvot ja lupaukset vetäväksi visuaaliseksi kokonaisuudeksi. Graafisen ohjeistuksen avulla voit helposti hyödyntää ilmettä kaikissa kanavissa.

Brändi-ilmeen suunnittelu aloitetaan alkukartoituksella, jossa voit esittää omat toiveesi ja odotuksesi. Määritellään yrityksesi ihanneasiakkaat, käydään läpi tavoitteita, toimialaa ja kilpailijoitanne. Brändäys ei siis ole vain visuaalinen ilme vaan paljon enemmän. Tavoitteiden määrittely yrityksen arvot, visio, missio ja niitä tukevat asiat värit, typografia, visuaaliset elementit somekanavien visuaaliset ilmeet graafinen ohjeisto sekä vinkit visuaalisen ilmeen jalkauttamiseen Brändäyksen yhteydessä voit tilata halutessasi myös logosuunnittelun.

Brändäys

Brändipaketit ovat valmiiksi paketoituja kokonaisuuksia yrityksesi elinkaaren eri vaiheisiin tai kaipaamaasi kanavaan. Paketteja voidaan rakennella mistä tahansa elementeistä ja missä tahansa laajuudessa. Mitä sinä tarvitset?

Referenssejä

Logosuunnittelu

Brändityön yhteydessä

Tiivistetään yrityksesi ydin kohderyhmiä puhuttelevaksi logoksi. Mitä haluat logollasi kertoa?

Valmis logo toimitetaan tarvittavissa tiedostomuodoissa (PNG, JPG, PDF, AI) sekä väreissä (värillinen + valkoinen + musta).

Logosuunnittelu on tilattavissa brändi-ilme ja brändäys-pakettien yhteydessä (ei toistaiseksi erillisenä palveluna).

Referenssejä