logon värillinen tunnus, pieni.

Brändi on sitä mitä yrityksestäsi puhutaan.

Ja brändin rakentaminen kaikkea logosta ja visuaalisesta ilmeestä kattaviin brändipaketteihin. Mitä sinä haluat viestiä? Sitä saat täältä. 

Pienenkin kannattaa brändätä.

Yhtenäinen brändi-ilme on kuin yrityksesi kasvot – se auttaa kohtaamaan yleisön aina yhtä tuttuna ja tunnistettavana. Parhaimmillaan brändi-ilme on tehokas erottautumiskeino, jossa yrityksesi ydin on ensin puettu mieleenpainuviksi visuaalisiksi elementeiksi ja kuljetettu sitten yhdenmukaisena läpi yrityksesi markkinointiviestinnän. 

Viimeistelyllä visuaalisella ilmeellä on monta ominaisuutta, jotka vauhdittavat brändin menestystä: luot sillä luottamusta, syvennät laatumielikuvaa ja kasvatat tunnistettavuutta. Toistuvuus eri ympäristöissä on taika, joka varmistaa mieleenpainuvuuden. 

Kauneutta ja näyttävyyttäkin merkittävämpää on, että viimeistelty brändi-ilme tuo enemmän euroja viivan alle. Siksi pienenkin kannattaa brändätä.

Logot

Tiivistetään yrityksesi ydin kohderyhmiä puhuttelevaksi logoksi. Mitä haluat logollasi kertoa?

Brändi-ilmeet

Visualisoidaan brändisi ydin, arvot ja lupaukset vetäväksi visuaaliseksi kokonaisuudeksi.

Brändipaketit

Käyntikortteja vai somekuvia? Graafinen ohjeistus vai koko paketti? Päätä sinä, minä toteutan.

PIDÄ OHJAT OMISSA KÄSISSÄSI TAI ANNA MINUN TOIMIA OPPAANASI.

Logon, brändi-ilmeen tai brändipaketin suunnittelu lähtee aina liikkeelle alkukartoituksesta, jossa kuuntelen toiveesi ja odotuksesi. Tuon pöytään oman kokemukseni ja näkemykseni, mutta jos sinulla on jo kirkas visio, annetaan palaa sitä kohti! 

Alkukartoituksen jälkeen perehdyn yrityksesi ytimeen, etsin sieltä olennaiset ja hyödynnän syntyneet ideat suunnittelussa. Ulkopuolisena pystyn tuomaan valmiimpaankin ideaan raikasta näkemystä ja kokemusta.

Artboard 1
Brändi-ilme
690
+ alv 24%
Logosuunnittelu
Värit
Typografia (fontit)
Ohjeistus

Suunnittelemiani logoja mm.

Brändinhallinnan työkirja

Brändinhallinnan työkirja on nyt saatavilla verkkokaupasta!

.

Ota yhteyttä

caston21PNG

Hanna Heinonen
Y-tunnus 2772942-4

Parhaiten olen tavoitettavissa sivuston yhteydenottolomakkeen sekä sähköpostin kautta.