fbpx

Brändi on sitä,
mitä yrityksestäsi puhutaan.

Ja brändin rakentaminen kaikkea logosta ja visuaalisesta ilmeestä kattaviin brändipaketteihin. Mitä sinä haluat viestiä? Sitä saat täältä. 

Pienenkin kannattaa brändätä. 

Yhtenäinen brändi-ilme on kuin yrityksesi kasvot – se auttaa kohtaamaan yleisön aina yhtä tuttuna ja tunnistettavana. Parhaimmillaan brändi-ilme on tehokas erottautumiskeino, jossa yrityksesi ydin on ensin puettu mieleenpainuviksi visuaalisiksi elementeiksi ja kuljetettu sitten yhdenmukaisena läpi yrityksesi markkinointiviestinnän. 

Viimeistelyllä visuaalisella ilmeellä on monta ominaisuutta, jotka vauhdittavat brändin menestystä: luot sillä luottamusta, syvennät laatumielikuvaa ja kasvatat tunnistettavuutta. Toistuvuus eri ympäristöissä on taika, joka varmistaa mieleenpainuvuuden. 

Kauneutta ja näyttävyyttäkin merkittävämpää on, että viimeistelty brändi-ilme tuo enemmän euroja viivan alle. Siksi pienenkin kannattaa brändätä. 

Artboard 1

Logot

Tiivistetään yrityksesi ydin kohderyhmiä puhuttelevaksi logoksi. Mitä haluat logollasi kertoa?

Artboard 1

Brändi-ilmeet

Visualisoidaan brändisi ydin, arvot ja lupaukset vetäväksi visuaaliseksi kokonaisuudeksi.

Artboard 1

Brändipaketit

Käyntikortteja vai somekuvia? Graafinen ohjeistus vai koko paketti? Päätä sinä, minä toteutan.

logon värillinen tunnus, pieni.

Pidä ohjat omissa käsissäsi tai anna minun toimia oppaanasi

Logon, brändi-ilmeen tai brändipaketin suunnittelu lähtee aina liikkeelle alkukartoituksesta, jossa kuuntelen toiveesi ja odotuksesi. Tuon pöytään oman kokemukseni ja näkemykseni, mutta jos sinulla on jo kirkas visio, annetaan palaa sitä kohti! 

Alkukartoituksen jälkeen perehdyn yrityksesi ytimeen, etsin sieltä olennaiset ja hyödynnän syntyneet ideat suunnittelussa. Ulkopuolisena pystyn tuomaan valmiimpaankin ideaan raikasta näkemystä ja kokemusta.

Logosuunnittelu

Tekstilogo
Monimutkaisessa maailmassa yksinkertainen on tehokasta. Suoraviivaisimmillaan logo voi olla pelkkä tyylitelty tekstilogo tai siihen voidaan lisäksi liittää jokin visuaalinen lisätwisti.

150 €
Valmiin idean toteuttaminen logoksi
Kun sinulla on jo valmis idea, toteutan sen toiveidesi mukaiseksi logoksi. Pyynnöstä tuon pöytään myös omat ideani visiosi kirkastamisesta.

180 €
Logosuunnittelu
Kattavammin kartoitusta tai aloitus tyhjältä pöydältä. Logosuunnittelu sisältää yleensä sekä tekstilogon että tunnuksen, yhdessä ja erikseen käytettäväksi.

290 €
Muut
- Logon vektorointi 80 €
- Muutostyöt olemassaolevaan logoon 150 €

Alkukartoitus

Alkukartoituksessa käymme läpi toiveitasi ja toimialaasi. Jotta logosta saadaan yrityksesi näköinen, keskustelemme kohderyhmistäsi, yrityksesi ytimestä ja arvomaailmasta. Perehdyn yrityksesi ytimeen, etsin sieltä olennaiset ja hyödynnän syntyneet ideat suunnittelussa.

Luonnoskierrokset

Alkukartoituksen pohjalta suunnittelen sinulle useamman vaihtoehdon erilaisista logoista. Jos joku on mieluinen sellaisenaan, toteutetaan se tarvittaviksi tiedostomuodoiksi. Muussa tapauksessa valitset mieluisimman ja edetään sen kanssa tarvittavin muutoksin – voimme vaihtaa mm. väriä ja sommittelua, tekstityyliä ja muotoa.

Logon toimitus

Kun logo on viimeistelty, toimitan valmiin logon värillisenä, mustana ja valkoisena sekä kaikissa tarvittavissa tiedostomuodoissa (jpg, png, pdf, ai)

Brändipaketit

Brändipaketit ovat valmiiksi paketoituja kokonaisuuksia yrityksesi elinkaaren eri vaiheisiin tai kaipaamaasi kanavaan. Paketteja voidaan rakennella mistä tahansa elementeistä ja missä tahansa laajuudessa. Mitä sinä tarvitset?

Brändi-Sprintti

Visuaalinen ilme

690 € + alv

  • Logo
  • Värit, fontit (typografia)
  • Käyntikorttipohjan suunnittelu
  • Graafiset elementit
  • Graafinen ohjeistus

Brändi-maratooni

Brändi-identiteetti

tulossa

  • Yhteistyössä tekstisuunnittelijan kanssa
TULOSSA

Portfolio

Ota yhteyttä

värillinen tunnus

Hanna Heinonen
Y-tunnus 2772942-4
hanna(a)caston.fi
sijaintina Tampere | toimialueena koko Suomi

Parhaiten olen tavoitettavissa sivuston alanurkan ”tawk.to-painikkeen” sekä sähköpostin kautta.